Bütün Web Sitesini Orantılı Nasıl Küçültebilirim?
-
tarayıcılardakı %90 göster %110 göster gibi bi seçenek var simdi web sitesi ekrana sığdır olarak ayarlı ancak ben bunu %10 oranında küçültmek istiyorum style.css içerisinde body koduna nasıl bişey eklemem gerekir kod aşagıdaki gibi
body{ font-family: 'Arial', sans-serif; font-size: 14px; overflow-x:hidden; -webkit-font-smoothing: antialiased; } -
Tam anlamadım ama bu galiba hocam :
http://stackoverflow.com/questions/13393588/complete-styles-for-cross-browser-css-zoom
zoom parametresini kullanıyormuşsun, jsfiddle da örnek atmış. Ordan anlarsın, aradığın o mu değil mi diye.
-
Hocam bunu bir dene
body { transform: scale(1.1); transform-origin: 10% 10%; moz-transform-origin: 10% 10%; o-transform-origin: 10% 10%; ms-transform-origin: 10% 10%; } -
hocam isteğini yanlış anlamadıysam sorununu mantıken container div i eklemek çözecektik width olarak ta %90 ayarlasan sağdan soldan eşit olarak küçültecektir.
-
dhmm bunu yazdı
Hocam bunu bir dene
body { transform: scale(1.1); transform-origin: 10% 10%; moz-transform-origin: 10% 10%; o-transform-origin: 10% 10%; ms-transform-origin: 10% 10%; }Hocam olmadı yazılar falan bozuldu flulaştı
-
sezginari bunu yazdı
hocam isteğini yanlış anlamadıysam sorununu mantıken container div i eklemek çözecektik width olarak ta %90 ayarlasan sağdan soldan eşit olarak küçültecektir.
aynen öyle ama bana bunu css de yaptırmam lazım cünkü opencart sistem üzerine kurulu ve her sayfaya bu kodu eklemek sıkıntı olur diye düşünüyorum tabi kolay bi yolu varsa bilemedim.
-
ayhun bunu yazdısezginari bunu yazdı
aynen öyle ama bana bunu css de yaptırmam lazım cünkü opencart sistem üzerine kurulu ve her sayfaya bu kodu eklemek sıkıntı olur diye düşünüyorum tabi kolay bi yolu varsa bilemedim.
hocam denedin mi verdiğimi ?
-
ozgunlu bunu yazdıayhun bunu yazdısezginari bunu yazdı
hocam denedin mi verdiğimi ?
opencartta kullandığımdan dolayı sıkıntı cıkarıyor. sanırım bu kodlarla olacak bişey değil heralde