Buügn Reddedildim Ama Mutluyum
-
arkadaşlar ben lise 1 lrden bir kızı seviyodum ama kız beni ttanımoydu.işte bugün arkadaşlar gitti söyledi kıza seni seviyimuş.tanıyormuun diye demiş.O da tanımıyorum tanımak bile istemiyorum demişş:))ama bende hiç üzülmedim eyki kabul etmedi kız hiç güzel değildi yüzü iivlceli çilli kızıl saçlı iğrenç bişiydi ama kız süper sexydi:)))Hiç sevmiyodum ama içimde kalmıştıu söylediler rrajhatladım valla.:))Herkese aşk hayaında başarılar.Ama en iyiisi abaza modda gezmek abazayım mutluyum:)
-
abazasiniz.siz :D ' Yeni Abaza Platformu '
-
Jiqsaw bunu yazdı:
-----------------------------
abazasiniz.siz :D ' Yeni Abaza Platformu '
-----------------------------link yanlış abi abazayız.biz :))
-
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?Sayfa=1&folderid=50072 burdaki linkteki şahsiyetim:)
-
o kızın azına siçiyim anladın sen :)
-
Bende dun cok pis reddedildim uzerinize afiyet
-
doktordanger bunu yazdı:
arkadaşlar ben lise 1 lrden bir kızı seviyodum ama kız beni ttanımoydu.işte bugün arkadaşlar gitti söyledi kıza seni seviyimuş.tanıyormuun diye demiş.O da tanımıyorum tanımak bile istemiyorum demişş:))ama bende hiç üzülmedim eyki kabul etmedi kız hiç güzel değildi yüzü iivlceli çilli kızıl saçlı iğrenç bişiydi ama kız süper sexydi:)))Hiç sevmiyodum ama içimde kalmıştıu söylediler rrajhatladım valla.:))Herkese aşk hayaında başarılar.Ama en iyiisi abaza modda gezmek abazayım mutluyum:)
amk kaç zamandır forumlarda nasıl açılırım nasıl yaparım dediğin kız bumuydu? laaa s.ktir git mayhoş :) sevmiyorsun bizi neden ugraştırıyorsun be kardeş -
Onlarca saçma sapan aşk konuları açtın. Sana başkaları aracılığıyla değil, git kendin söyle diye kaç kere dedik. Sen yinede kendine güvenemedin, kaybetmekten korktun ve arkadaşını gönderdin.
Ve kız seni reddedincede, burada kızı kötülüyorsun yok şöyledi, yok böyleydi diye. Bu kelimelerinden acizliğini yansıtıyorsun.
Sen iyi ve güzeli haketmiyorsun !!!
-
yani sende emirreis gibi olacaksın.
volkan koşardan Ölüm yakın bana parçasını dinle ordaki sözleri aklına yaz bakim.:))
-
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------yani sende emirreis gibi olacaksın.
volkan koşardan Ölüm yakın bana parçasını dinle ordaki sözleri aklına yaz bakim.:))
-----------------------------Bazen saçmalıyorsun ahmet. Bu zatın benim gibi olması imkansız. Onun aşk anlayışı ile benimki çok farklı. Bir daha düşünmeden yorum yazma lütfen...