Buyrun O Zaman Mynet Hacked İspatı !
-
resim atın dediniz mal dediniz alın o zaman ne adamsınız ya.
Ben hacker falanda değilim ama saçpa sapan yorumlar yapıp olayı çekememezlik boyutuna getirenler asıl lamzordur
alın size ispatı
http://ekart.mynet.com/images/kurban/hac1ked.jpg
-
enteresaan..
-
bence cikari war birilerinin :))
-
bugün tam 3 kere uyarı yaptım index attım e-kart bölümüne halen bana dönmediler allah sonlarını hayır etsin
-
tebrik ederim hocam ellerine sağlık:D
-
Bunlar reklam kokan hareketler :D
-
ei ataberk iyi güsel yapmışın gelmişin burda çekememezlik yapıolar diosun... ozaman bende sana derimki gelmişin buraya kendi reklamını yapıosun....
-
mynet ağladı be:D
-
Sana bir soru sen mynet in ana sayfasına yada ekart sayfasına index basabilirmisin yoksa basamazmısın?
O resimi belki çok kolay bir mantık ile oraya upload ettin,zaten kodlama.Yanlız yanlış yaptığın bir olay var. Buna hack diyemezsin. İndex bas yapabiliyorsan, ve hatta yapıyorsanda toplumsal birşeyler yap.. Bak benzin 3 liraya koşuyor hacki mi kaldı bu işin
-
@nickimyok
@8mm
ne diyebilirim ki doğrusunuz...
bu arada e-kart upload bölümü var zaten orada 2 tane seçenek var web"den upload ve pc"den upload pc"den upload yapınca görüyorsun ki sayfa görüntülenemiyor neden upload.php onu upload.asp olarak değiştir bakalım ne olacak....
Böyle boş şeylerle uğraşma unutmadan ataberk PM"den de küfür atıp durma (cezanın bi diss aklıma geldi "Bir kelimeni ..... bile takmam ;)")
bir ikincisi zone-h kaydın varmı onuda merak ediyorum ?? dur tahmin edeyim o kadar uzun URL"yi kaldirmadi demi Zone-H zavallısın ;)
çok kapışmak istiyorsan inode"ye in ;)
Toplam Hit: 2328 Toplam Mesaj: 10