Büyük Bir Sanatçı
-
http://video.mynet.com/gueda/KISNEYEREK-SARKI-SOYLEYEN-KADIN/527076/
Şarkıyı sonuna kadar izleyin kadının sesi müzik herşey uyumlu ve bir süprizi var bu kadının :D
-
sonunda yaptığı ses ne sesiki anlamadım:S
ama kişniyo kadın la :S
-
deja-vu bunu yazdı:
-----------------------------
sonunda yaptığı ses ne sesiki anlamadım:S
ama kişniyo kadın la :S
-----------------------------hocam herşeyi oturtmus kadın kişneme falan :)
-
Hocam yanlış anlamayın da hani bişey demiyorum açın izleyin gülün eğlenin ama hiç değilse paylaşım yapmayın bari.... Sizler de bu ülkenin evlatlarısınız. Doğru 2-3 gün sonra herkes unutuyor fakat azıcık saygı...
-
TheRaBBiT bunu yazdı:
Hocam yanlış anlamayın da hani bişey demiyorum açın izleyin gülün eğlenin ama hiç değilse paylaşım yapmayın bari.... Sizler de bu ülkenin evlatlarısınız. Doğru 2-3 gün sonra herkes unutuyor fakat azıcık saygı...
-----------------------------hah bizde sizin gibi delikanlıların sabırsızlıkla yorum yapmasını bekliyoduk zaten... mürit teknoloji ile ilgili olmayan video/ paylaşım adı altında vermiş, seyrettim çok ta hoşuma gitti...
senin satırlarını okuduktan sonrada kişneyesim geldi ((:
-
attan daha iyi lan
-
ne kadar itici çirkin gereksiz ve kulak tırmalayıcı bişey bu ya.. aynı cümeleleri tekrarlayıp öküz öküz mimikler yapıp at sesi çıkartmak ne ki yani ne amaç taşıyo neyi ifade ediyo bu ne ya.. bu kadına kocaman bir "SİE" armağan ediyorum...
-
Cosplay bunu yazdı:
-----------------------------attan daha iyi lan
poahahahaaha :D -
Bunun kadın olduğuna emin misiniz ? Ben isanlığından şüphe ettim bir an , bişey olmuş buna tövbe estağfurullah ...