Büyük Bir Suç Şebekesi Duyurusu! Okumanızı Tavsiye Ediyorum.
-
Bu mesajı çok sevdiğim, değerli bi abimin isteği üzerine bilgilenmeniz için yazıyorum.
----------------------------------------
Burada Yazacağım Tüm Bilgilerin Tamamının Yasal Sorumluluğu Sitemin ve Şahsımın Sorumluluğundadır. Amacım Tüm Türk Milletini Uyarmak ve Bilgilendirmektir.
1.Telefon Numarası : 0534 209 79 47
2.Kayıtlı Olduğu Kimlik : Despina Marcus Stefan
Bu Telefon Numarasından Gelen Özellikle Emniyet Müdürlüğünden arıyoruz gibi, arka tonda telsiz seslerinin geldiği, bir uyarı, kredi kartı, sim kartınızın kopyalanıp pkk tarafından kullanıldığı, savcılık tarafından yakalanacağınız, hapse atılacağınız uyarılırına aldırış etmeyin.Çünkü Arayan ve aranılan numara bir şebeke, örgüt veya dolandırıcılar olabilir.
Buradan Tüm Türk Milletine Bu numarayı ve Yetkililerden öğrendiğim kadarıyla kayıtlı kimlik (isim) no tamamen sahte olduğunu bildiriyorum aynı zamanda bu mesajımla da Türk Adaletine bir suç duyurusunda bulunuyorum. İhbar kabul edilmesini talep ediyorum.
Eğer Bu numaradaki isim ki ve resmi(Elimde olduğu halde yayınlamıyorum, isim benzerliği gerekçesiyle) gerçek şahıs rahatsızlık duyuyorsa, yargıya gidip tekzip ettirebilir, hakkını arayabilir, dava açabilir. Yok hayır, isim ve resim yanlış ise o zamanda Türk adaletine bir ihbar olarak sunuyorum.
-
o numara sürekli değişir ki. beni aramışlardı bi ara. adama iyi kaymıştım ama :)
-
0539 668 13 36
bsg a.k demiştim kapatmıştı :D
-
numara benım eskı numarama cojk benzıyor lan :| 97 47 ydı sonu :)
-
madem suç şebekesi yakalasınla gitsin polise söylesin mail atacana mesajla değil dilekçeyle suç duyurusu olur bunun suç duyurusu olabilmesi için cumhuriyet savcısının bu mesajı görmesi lazım
-
bugun ewi aradı bi numara banka sandım ilgilenmedim valideye götürdüm tlfnu o da yetişemedi,acamadı yani..
arayan no yu merak ettm snra google amcaya sordum ki her linkte asagidaki post vardi...
Dün akşam ben de ev telefonuma baktığımda 03124441444 numaralı telefondan arandığımı gördüm.Ne için aradıklarını bilmiyorum,açıp sorma gereği duymadım açıkçası.
TÜRK TELEKOM Aramadığım Numara İçin Faturayı Kabartmış zeus48 (http://www.sikayetvar.com/svf-sikayet-full--0-0-197479--381007-.html#) [20 Kasım 2008, 09:00]
252 ..... ** no'lu telefonun sahibiyim. 15.11.2008 günü e-fatura ile Ekim-2008 faturam e-posta adresime geldi. Yaptığım incelemede 27 Ekim günü saat 19:56'da 0312 444 1 444 no'lu telefonu 2 defa aradığım yazılmış ve ve bedel olarak faturaya yansıtılmış.
O gün ben bu numarayı aramadığım gibi o numaradan biz arandık. telefonu açtığımda Videofon ile ilgili bant kaydını duyunca kapattım. Bir daha çaldı. Tekrar açtığımda yine Videofon bant kaydını duydum ve yine kapattım.
Şimdi görüyorum ki bu arama bana bedel olarak yansıtılmış. Pes yani, demek ki daha dinleseymişim Telekom'un o ayki giderlerini herhalde ben karşılayacakmışım.
Bunun üzerine 0312 444 1 444 no'lu telefonu, iş yerimden, itiraz etmek için aradım. Fethiye Telekom'un telefonunu verdiler. Oraya başvuracakmışım. Orayı da aradım.
"Bizimle bir alakası yok, dilekçe ile müdürlüğe başvurun, onlar gerekli teknik incelemeyi yapacaklar" dendi.
Ne müdürlüğü kardeşim. İşimiz gücümüz yok mu? Ne dilekçesi ile uğraşacağım?^^tabiki numaranin değişeceği aşıkar.. ama bu adamlar hem arayıp hemde faturayı nasıl yukluolar karsı tarafa.. cep no olsa hade ödemeli fln dersin ki onda da uyarı var...
adamlar ew tlfnuna yapıolar bu işi:/
wtf mq:/