Büyük Dosyaları Çok Ufak Şekilde Sıkıştırmak ?
-
ağalar dikakt ettim bazen forumda arkadaşalr 5 6 mb lık dosyayı 200 kb yapmış bu nasıl oluyo bilgisi olan bi kardeşim yazarsa sevinirim
-
sanırım her dosya için olmuyor o dediğin ben genelde rar da sağ tıklayıp sıkıştır ve e-posta gönder seçeneğinden genel> en iyi sıkıştırma ve gelişmiş sekmesiinde> sıkıştırma>zorla, ben genelde onu kullanıyorum
-
kgb diye bir programla iyi sıkıştırabilirsin, konuyu paylaşım download kısmına taşı...
eğer exe yi sıkıştırmak istiyorsan bende deli bir program var :) pm den atarım -
sağolun ağalar hoca o programıda öm dan atarsan sevinirim
-
ne kirli çıkısın sen :D :P ertan bende isterim yok öle yağma..:D
-
o kadar umutlanmayın yav ben kullandım pc yi aşırı kastırıyor office ide 70mb mı ne yapıyormuş ama 13 saatte çıkıyormuş iyi bir pcde
-
biri ircta anlatıyodu bi program firexin dediği galiba ama saglam pc gerekiyomus.
-
program için mcyargic arkadaşıma teşekkür ediyorum,zamanında vermişti bana. Exelerin boyutunu küçültüyorsunuz.Benim işime çok lazım oluyor.Mesela yazdığım bir program 800 kb oldu.O programla 100 kb ye düşürüyorum.
Programın kullanımı ise, istediğiniz exe yi progrmaın simgesi üzerine bırakmak gerisini o halleder :)
Uyarı: Yapmadan önce, sıkıştıracağınız exenin yedeğini alın,ne olur ne olmaz
Download:
http://www.hemenpaylas.com/download/1195908/fsg.exe.html -
Ertan o senin söylediğin farklı değilmi yav aspackdenmi bahsediyorsun.
-
hoca kgb farklı bir yapıdadır, dediğim farklı.kgb winzip gibi sıkıştırır ama bu program pack edilmiş exeyi unpack eder,sıkıştırarak pack eder yine
Toplam Hit: 1063 Toplam Mesaj: 10