Büyük Dosyaları İndirme Sorunu...
-
Büyük dosyaları indiriken dosyanın bir kısmı 250-300 MB civarı indirilip bitti diyor. Haliyle açtığım rar dosyası arşiv bozuk hatası veriyor...
Torrentta sıkıntı yok... Turbobit, yandexdisk vb yerlerde bu sıkıntıyı yaşıyorum... Sorun nedir? Ne yapabilirim...
-
_PesimisT_ bunu yazdı
Büyük dosyaları indiriken dosyanın bir kısmı 250-300 MB civarı indirilip bitti diyor. Haliyle açtığım rar dosyası arşiv bozuk hatası veriyor...
Torrentta sıkıntı yok... Turbobit, yandexdisk vb yerlerde bu sıkıntıyı yaşıyorum... Sorun nedir? Ne yapabilirim...
Premium download. Tek çözüm bu. yandex'i bilmem ama, turbodan free dosya indirmek zaten zulüm. 50 lira verip alldebrid alıyorum 6 ayda bir, bazı sitelerden premium download yapıp sorunu hallediyorum. Ya da dediğin gibi, güvenilir sitelerden torrent en güzeli.
-
Adsl veya paylaşılan bir bağlantı kullanıyorsan akla gelen ilk sebep paket kaybı.
Dosya indirirken aynı zamanda google.com'u pingleyip paket kaybı olup olmadığını kontrol edebilir misin?
-
Balyoz99 bunu yazdı
Adsl veya paylaşılan bir bağlantı kullanıyorsan akla gelen ilk sebep paket kaybı.
Dosya indirirken aynı zamanda google.com'u pingleyip paket kaybı olup olmadığını kontrol edebilir misin?
ADSL kullanıyorum...
Google.com nasıl pinkleyip paket kaybını sorgulayabilirim bu konuda bilgim yok...
-
Download menagerler işini çözebilir.
-
otu boku IDM ile indirmeye çalışanlara gelsin aşağısı:
unutma, turbobit vs gibi yerler IDM'den kurtulmak için her yönteme başvurur.
IDM kullanmadan tarayıcıdan indirirsen sorun kalmaz diye düşünüyorum.
jdownloader dene.
ayrıca bu devirde turbobit vs mi kalmış