folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Büyük Dosyaları İndirme Sorunu...

Büyük Dosyaları İndirme Sorunu...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _PesimisT_
    _PesimisT_'s avatar
    Erkek

Büyük dosyaları indiriken dosyanın bir kısmı 250-300 MB civarı indirilip bitti diyor. Haliyle açtığım rar dosyası arşiv bozuk hatası veriyor...

Torrentta sıkıntı yok... Turbobit, yandexdisk vb yerlerde bu sıkıntıyı yaşıyorum... Sorun nedir? Ne yapabilirim...

Bu dahil; tüm genellemeler yanlıştır! Yolcu; Kendi Yolunda.... Şükür biz Allahtan başka sahibi olmayanlarız!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek
    _PesimisT_ bunu yazdı

Büyük dosyaları indiriken dosyanın bir kısmı 250-300 MB civarı indirilip bitti diyor. Haliyle açtığım rar dosyası arşiv bozuk hatası veriyor...

Torrentta sıkıntı yok... Turbobit, yandexdisk vb yerlerde bu sıkıntıyı yaşıyorum... Sorun nedir? Ne yapabilirim...

Premium download. Tek çözüm bu. yandex'i bilmem ama, turbodan free dosya indirmek zaten zulüm. 50 lira verip alldebrid alıyorum 6 ayda bir, bazı sitelerden premium download yapıp sorunu hallediyorum. Ya da dediğin gibi, güvenilir sitelerden torrent en güzeli.

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek

Adsl veya paylaşılan bir bağlantı kullanıyorsan akla gelen ilk sebep paket kaybı.

Dosya indirirken aynı zamanda google.com'u pingleyip paket kaybı olup olmadığını kontrol edebilir misin?

arbeit macht frei
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _PesimisT_
    _PesimisT_'s avatar
    Erkek
    Balyoz99 bunu yazdı

Adsl veya paylaşılan bir bağlantı kullanıyorsan akla gelen ilk sebep paket kaybı.

Dosya indirirken aynı zamanda google.com'u pingleyip paket kaybı olup olmadığını kontrol edebilir misin?

ADSL kullanıyorum... 

Google.com nasıl pinkleyip paket kaybını sorgulayabilirim bu konuda bilgim yok...

Bu dahil; tüm genellemeler yanlıştır! Yolcu; Kendi Yolunda.... Şükür biz Allahtan başka sahibi olmayanlarız!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Erkek

Download menagerler işini çözebilir.

Syntax error..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

otu boku IDM ile indirmeye çalışanlara gelsin aşağısı:

unutma, turbobit vs gibi yerler IDM'den kurtulmak için her yönteme başvurur.

IDM kullanmadan tarayıcıdan indirirsen sorun kalmaz diye düşünüyorum.

jdownloader dene.

ayrıca bu devirde turbobit vs mi kalmış

Toplam Hit: 762 Toplam Mesaj: 6