folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Büyük Firmaların Alımları Nasil Oluyor ?

Büyük Firmaların Alımları Nasil Oluyor ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaşlar türkcell vodafona ttnet vb. Firmalarin dişaridan ürün alımları nasil oluyor. Görüşme vs. hakkında bilgisi olan varmıdır ?

Türkcell vodafona bayilerinde satılan kapaktı sarj aleti idi kılıftı bunları aldıgı firmalar ile olan ilişkisi alım şekli vs. nasil bunları öğrenmek istiyorum. Bizde bişeyler satmayı düşünüyoruz.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkavari
    kafkavari's avatar
    Erkek

scarletbeard : hocam iznin varsa bende bir soru sormak istiyorum. konu açmıyayım birdaha.

Mesele, Türkiye'nin şeftali yerine, motor üretmek istemesiydi. N. Erbakan
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

satınalma birimi araştırıp en uygun ürünleri buluyordur. nadiren gelen teklifleri değerlendirirler diye tahmin ediyorum. satınalmada şöyle bi kural var, her zaman ilk satıcısından al yani mümkünse üreticisinden veya distribütörden. sen çinden getirtip çok ucuza bile satsan adamlar üşenmez gider çin'e esas üreticiyi bulur ondan alır. bi kere anlaştı mı da uzun süre devam eder. mesela  yıl boyunca aldığın herşeyi toptan almışsın gibi fiyatlarla alırsın.

onun için alanında ya tek olacaksın ya da çok büyük. yoksa turkcell gibi yerlere ürün satmak çok zor.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı

satınalma birimi araştırıp en uygun ürünleri buluyordur. nadiren gelen teklifleri değerlendirirler diye tahmin ediyorum. satınalmada şöyle bi kural var, her zaman ilk satıcısından al yani mümkünse üreticisinden veya distribütörden. sen çinden getirtip çok ucuza bile satsan adamlar üşenmez gider çin'e esas üreticiyi bulur ondan alır. bi kere anlaştı mı da uzun süre devam eder. mesela  yıl boyunca aldığın herşeyi toptan almışsın gibi fiyatlarla alırsın.

onun için alanında ya tek olacaksın ya da çok büyük. yoksa turkcell gibi yerlere ürün satmak çok zor.

Urunun resmi ve yetkili tek satıcısı biziz.

İletişim ve sürec önemli. Bize gerekli olan budur.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    GoldenBoy bunu yazdı

scarletbeard : hocam iznin varsa bende bir soru sormak istiyorum. konu açmıyayım birdaha.

Tabiki

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

Istenilen urun icin en az 3 yan tekif alinir. En dusuk teklifi verenden urun alinir. Bu kadar.

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    Prometheus bunu yazdı

bende olsam öyle yapardım neden aracı kullanayım ki.

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
Toplam Hit: 636 Toplam Mesaj: 7