folder Tahribat.com Forumları
linefolder Geyik & Teknoloji İle İlgili Olmayan Video / Resim / Flash Paylaşım
linefolder Büyük Kapışma Amerikan Ghettoları Vs Türk Varoşları !

Büyük Kapışma Amerikan Ghettoları Vs Türk Varoşları !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Ghettolarıı tanıyalım.Ghettolar Amerikanın varosları diyebileceğimiz %80 inin kendini gangster sandığı bir cogunun serseri oldugu insanlardır.Varosları zaten biliyorsunuz.Ghettolar ve varoşlar bir gün kavgaya tutaşacaklar ve diyaloglara bakın.

Ghetto:  Hey Sam lanet olası pis Türkler bizim mekanımızda bize karşı oynadı lanet pislikler hepsini cehenneme gönderelim.

Varoş:  Hüseyin yukarı mahalledeki zibidiler bana yan yaptı olum yanına bırakmam söleyeyim.Daha beni tanımıyorlar.

Ghetto:  Sam onlara kimin patron olduğunu gösterecem ahbap.Hemen Andy'in çetesini topla ve derhal mekanlarını gidelim.

Varoş:  Yeter lan artık bana racon kesmeyi gösterecem.Hüseyin hadi olum git çağır kahveden bizim çocukları.Emanetleri kapıp gelsinler.

Ghetto:  Hey Sam orda oturup bakacağına hemen bir pizzacıyı ara ve pizza iste.Kavgaya aç gitmek istemiyorum.

Varoş:   Yav benim karnım acıktı babanın hayrına dolapdan 2 baş soğanla 3 yumurta kırıp getirsene.

Ghetto:  Hadi dostum motorları alın  ve artık şu serserilerin işini bitirmeye gidelim.

Varoş:   Cemal kap gel babanın kartalı mevzuya gidiyoruz.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kapil
    kapil's avatar
    Erkek
    :))) geyik konusuymuş

Orman Mühendisi //
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ThEDARq
    ThEDARq's avatar
    Erkek
    Ghetto Live Var Bi Koka Krallara Mother Fucke =)

|| Beyaz Atlı Prensini Bekleme,Seyize Razı Ol,Yoksa Beygire Kalırsın..||
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    aSLINDA BİRAZ daha düşünülürse çok güzel şeyler çıkabilir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkwood
    darkwood's avatar
    Erkek

metal fırtına gibi bundan kitap yazılır amq güzel olmuş birazda ben devam edem

varoş: lan cemal baksanalan hatuna şu diden fıstık çorçun bacsı deyilmilan hiiiişt yavrum hepsi senininmi

Ghetto nun bacısı : yok yarısı emanet

varoş: lan cemal çorçun kızı ankara çkşındaki çay yolunda tenha bi yer var amına koyum oraya götürcen bi zükücen uuf uf g*t kemini kırana kadar

Ghetto: benim sistıra asılmışnız you fuckin ulen datırım mekanlan

varoş: siktirlan gitbaşımdan daha çakma konvers almaya gitcez cemal bi cigara verlan.....

beyler boku çıktı gibi gib kusura bakmnayın az önce 3 posta atıım başım dönüyo

SEMPER PARATUS
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek
    darkwood bunu yazdı:
    -----------------------------

metal fırtına gibi bundan kitap yazılır amq güzel olmuş birazda ben devam edem

varoş: lan cemal baksanalan hatuna şu diden fıstık çorçun bacsı deyilmilan hiiiişt yavrum hepsi senininmi

Ghetto nun bacısı : yok yarısı emanet

varoş: lan cemal çorçun kızı ankara çkşındaki çay yolunda tenha bi yer var amına koyum oraya götürcen bi zükücen uuf uf g*t kemini kırana kadar

Ghetto: benim sistıra asılmışnız you fuckin ulen datırım mekanlan

varoş: siktirlan gitbaşımdan daha çakma konvers almaya gitcez cemal bi cigara verlan.....

beyler boku çıktı gibi gib kusura bakmnayın az önce 3 posta atıım başım dönüyo

-----------------------------

harbiden boku çıkmış çıkmakla kalmamış  etrafa bulaşmış

Mevzu derin | Papikolas Planet
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OznCmr
    OznCmr's avatar
    Erkek
    " babanın " kartalı , varos kaç yaşında ? (:
Toplam Hit: 3025 Toplam Mesaj: 7