Büyük Kapışma Amerikan Ghettoları Vs Türk Varoşları !
-
Ghettolarıı tanıyalım.Ghettolar Amerikanın varosları diyebileceğimiz %80 inin kendini gangster sandığı bir cogunun serseri oldugu insanlardır.Varosları zaten biliyorsunuz.Ghettolar ve varoşlar bir gün kavgaya tutaşacaklar ve diyaloglara bakın.

Ghetto: Hey Sam lanet olası pis Türkler bizim mekanımızda bize karşı oynadı lanet pislikler hepsini cehenneme gönderelim.
Varoş: Hüseyin yukarı mahalledeki zibidiler bana yan yaptı olum yanına bırakmam söleyeyim.Daha beni tanımıyorlar.
Ghetto: Sam onlara kimin patron olduğunu gösterecem ahbap.Hemen Andy'in çetesini topla ve derhal mekanlarını gidelim.
Varoş: Yeter lan artık bana racon kesmeyi gösterecem.Hüseyin hadi olum git çağır kahveden bizim çocukları.Emanetleri kapıp gelsinler.
Ghetto: Hey Sam orda oturup bakacağına hemen bir pizzacıyı ara ve pizza iste.Kavgaya aç gitmek istemiyorum.
Varoş: Yav benim karnım acıktı babanın hayrına dolapdan 2 baş soğanla 3 yumurta kırıp getirsene.
Ghetto: Hadi dostum motorları alın ve artık şu serserilerin işini bitirmeye gidelim.
Varoş: Cemal kap gel babanın kartalı mevzuya gidiyoruz.

-
:))) geyik konusuymuş
-
Ghetto Live Var Bi Koka Krallara Mother Fucke =)
-
aSLINDA BİRAZ daha düşünülürse çok güzel şeyler çıkabilir.
-
metal fırtına gibi bundan kitap yazılır amq güzel olmuş birazda ben devam edem
varoş: lan cemal baksanalan hatuna şu diden fıstık çorçun bacsı deyilmilan hiiiişt yavrum hepsi senininmi
Ghetto nun bacısı : yok yarısı emanet
varoş: lan cemal çorçun kızı ankara çkşındaki çay yolunda tenha bi yer var amına koyum oraya götürcen bi zükücen uuf uf g*t kemini kırana kadar
Ghetto: benim sistıra asılmışnız you fuckin ulen datırım mekanlan
varoş: siktirlan gitbaşımdan daha çakma konvers almaya gitcez cemal bi cigara verlan.....
beyler boku çıktı gibi gib kusura bakmnayın az önce 3 posta atıım başım dönüyo
-
darkwood bunu yazdı:
-----------------------------metal fırtına gibi bundan kitap yazılır amq güzel olmuş birazda ben devam edem
varoş: lan cemal baksanalan hatuna şu diden fıstık çorçun bacsı deyilmilan hiiiişt yavrum hepsi senininmi
Ghetto nun bacısı : yok yarısı emanet
varoş: lan cemal çorçun kızı ankara çkşındaki çay yolunda tenha bi yer var amına koyum oraya götürcen bi zükücen uuf uf g*t kemini kırana kadar
Ghetto: benim sistıra asılmışnız you fuckin ulen datırım mekanlan
varoş: siktirlan gitbaşımdan daha çakma konvers almaya gitcez cemal bi cigara verlan.....
beyler boku çıktı gibi gib kusura bakmnayın az önce 3 posta atıım başım dönüyo
-----------------------------harbiden boku çıkmış çıkmakla kalmamış etrafa bulaşmış
-
" babanın " kartalı , varos kaç yaşında ? (: