folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Büyükanıt"Tan İrtica Uyarısı

Büyükanıt"Tan İrtica Uyarısı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek

Genelkurmay Başkanı Org. Yaşar Büyükanıt, Cumhuriyetin kuruluşundan beri din konusunun istismar edildiğini belirterek, “İrticai unsurlar, laiklik karşıtı faaliyetlerini legal oluşumlar vasıtasıyla sürdürmektedirler” dedi.

Savunma ve Havacılık Dergisi’ne iç ve dış güvenlik konularıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt, irtica tehdidinin devam ettiğine vurgu yaptı.

Genelkurmay Başkanı Org. Büyükanıt, şöyle konuştu: “Din konusu, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşundan bugüne kadar bazı çevreler ve oluşumlar tarafından istismar edilmiştir. İrticai unsurlar, laiklik karşıtı faaliyetlerini; vakıf, dernek gibi isimler altında bir takım legal oluşumlar vasıtasıyla yurt içinde ve dışında sürdürmeye devam etmektedirler. Ayrıca, ülkemizdeki etnik ve dini yapı ve bu konudaki kültürel zenginliğimiz de son dönemde bazı dış destekli çevreler tarafından istismar edilmeye çalışılmaktadır.”

ETNİK KİMLİK TALEBİNİN HEDEFİ ÜNİTER DEVLET

Terörle mücadeleye de değinen Org. Büyükanıt, “Bugün karşı karşıya kaldığımız bölücü terör hareketinin hedefi, öncelikle ulus devlet ve bilahare üniter devlet yapısının ortadan kaldırılmasıdır. Etnik kimliklerinin anayasal güvenceye kavuşturulması talebi, doğrudan ulus devlet yapısını hedef almaktadır. Sonraki hedefin üniter devlet olacağına hiç şüphe yoktur” dedi.

IRAK’LA İŞBİRLİĞİNE HAZIRIZ

Genelkurmay Başkanı Org. Yaşar Büyükanıt, Irak’la ilişkiler ve Kuzey Irak’taki PKK varlığına ilişkin de açıklamalarda bulundu.

Büyükanıt, “PKK/Kongra-Gel terör örgütünün Irak’taki faaliyetlerinin sona erdirilmesi, bizim için en önemli husustur. Irak’la aramızdaki terörle mücadele anlaşmasının tamamlanmasını bekliyoruz. Türkiye olarak, Irak ile askeri alanda iş birliğinin geliştirilmesinden büyük memnuniyet duyarız. Bu kapsamda her türlü çalışmaya hazırız” dedi.

RİSK VE TEHDİTLER

Genelkurmay Başkanı, Türkiye’yi bekleyen risk ve tehditleri sıralarken de “Irak’ın kuzeyinde ortaya çıkabilecek oluşumlar Türkiye’nin güvenliğine doğrudan etkileri gibi risk ve tehditleri de içermektedir” ifadesini kullandı.

not: alıntıdır

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    InFlames
    InFlames's avatar
    Erkek
    Yaşar aga çok kral adam yaa :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek
    InFlames bunu yazdı:
    -----------------------------
    Yaşar aga çok kral adam yaa :D
    Öyledir o...

Her Hakkım Saklıdır
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek
    Legal olusumlar ile faaliyetlerini yürütmektedir diyo... anlayan anlasin artik bundan... kizdirmayin ulan pasamii..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
  6. Orada olduğunuzu biliyorum. Sizi hissedebiliyorum. Korktuğunuzu biliyorum. Bizden korkuyorsunuz. Değişimden korkuyorsunuz. Gelecekte ne olacağını bilmiyorum. Size nasıl biteceğini söylemek için gelmedim. Nasıl başlayacağını söylemek için geldim. Telefonu kapatacağım. Ve sonra bu insanlara, sizin, onların görmesini istemediğiniz şeyi göstereceğim. Onlara bir dünya göstereceğim sizin olmadığınız bir dünya. Kuralların, kontrolün, sınırların ve sınırlamaların olmadığı bir dünya. Her şeyin olabileceği bir dünya. Buradan nereye gideceğinizi size bırakıyorum. (Neo)
Reply With Quote Alıntı yap
  • KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLsanCaK
    aLsanCaK's avatar
    Erkek
    “Din konusu, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşundan bugüne kadar bazı çevreler ve oluşumlar tarafından istismar edilmiştir. İrticai unsurlar, laiklik karşıtı faaliyetlerini; vakıf, dernek gibi isimler altında bir takım legal oluşumlar vasıtasıyla yurt içinde ve dışında sürdürmeye devam etmektedirler. Ayrıca, ülkemizdeki etnik ve dini yapı ve bu konudaki kültürel zenginliğimiz de son dönemde bazı dış destekli çevreler tarafından istismar edilmeye çalışılmaktadır.” ne kadarda guzel acikliyor herseyi , yuru be pasam
    destanition
    destanition's avatar
    Erkek

irtica diye bişey yok

irtica diye bişey yok

irtica diye bişey yok.

daha kaç defa söyleyeceğiz ? islam dininin adını bazı çevreler "irtica" diye değiştirmiş ve milleti dinsizleştirmeye çalışıyorlar. tüm olay bundan ibaret...

gülme gidenin arkasından. gün gelir, elveda bile diyemezsin giderken... | Hayat fani, Ölüm ani....
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek

http://fgulen.belgeleri.com/

Daha kaç defa yazacağım bilmiyorum ama hepsi bu adama bağlanıyor...

By_Mihni
    By_Mihni's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    destanition bunu yazdı:

irtica diye bişey yok

irtica diye bişey yok

irtica diye bişey yok.

daha kaç defa söyleyeceğiz ? islam dininin adını bazı çevreler "irtica" diye değiştirmiş ve milleti dinsizleştirmeye çalışıyorlar. tüm olay bundan ibaret...

Eferin size 2008'in konusunu dirilttiniz. :D

Peyami Rullaz Penguen Rullaz
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek

Valla benim bi suçum yok üstümdeki sağolsun :B

• Toplam Hit: 1023 Toplam Mesaj: 10