folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Büyükçekmeceli Yada Büyükçekmeceyi Bilen Müridler İçeri..

Büyükçekmeceli Yada Büyükçekmeceyi Bilen Müridler İçeri..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    th317
    th317's avatar
    Erkek

beyler bitirme ödewim için yarın büyükçekmece içme suyu arıtma tesisine gitmem gerekiyor. fakat yolu bilmiyorum. nettende araştırdım fakat kayda değer bişey bulamadım. yolu bilen warsa tarif edebilirmi? (e-5 kenarındaki tesis değil, orası atık su arıtma tesisi, bnm dediğim yer içme suyu tesisi) iskinin sitesinde bişeyler yazıyo ama adres olarak kayda değer bişi yok malesef...

http://www.iski.gov.tr/web/statik.aspx?KID=1000421

Duyuyor musun yeğen??? Suyun sesini duyuyor musun?? Yapamam diyordun. Gücün yetmez sanıyordun... Anlarlar, yaptırmazlar, bir daha yenerler diye korkuyordun. İmkansız diyordun... Ama suyun sesini duyor musun yeğen?? Deniz sonunda yarıldı; bize sadece içinden yürümek kaldı......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hsyndmr92
    Hsyndmr92's avatar
    Erkek

İStanbul yenibosnadan çatalca arabalarına bin  tepecik arıtmada  indir de indirirler ;) zaten tam yolun kenarında indiriyor otobüs benim bildiğim bu genede bi araştır :))

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    harddeath0070
    harddeath0070's avatar
    Erkek

ebesinin şeyinde la çok uzak

Kafan seni dağıtmadan sen onu dağıt...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    th317
    th317's avatar
    Erkek

hacı bn ztn küçükçekmecedeyim. bakalım yrn sabhtan gdicem işte... çok sağol

Duyuyor musun yeğen??? Suyun sesini duyuyor musun?? Yapamam diyordun. Gücün yetmez sanıyordun... Anlarlar, yaptırmazlar, bir daha yenerler diye korkuyordun. İmkansız diyordun... Ama suyun sesini duyor musun yeğen?? Deniz sonunda yarıldı; bize sadece içinden yürümek kaldı......
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    th317
    th317's avatar
    Erkek

yokmu kesin bi bilgisi olan yaa??

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ercag
    ercag's avatar
    Erkek

karaağaç köy yoluna gidiceksin. ancak taksiyle gidebilirsin.Büyükçekmecede otobüsten inince her durakta taksiler var. fazla bişey tutmaz zaten taksiyle git bence. köpek felan çok o yolda:)

Profesyonel Satış Pazarlamacı - Lojistisyen
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek

ne okuyosun hocam?

Yapay zeka, zeka değildir.
Toplam Hit: 881 Toplam Mesaj: 7