folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Büyükerşen Yaptımı Böyle Yapar

Büyükerşen Yaptımı Böyle Yapar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

http://haber.mynet.com/sayfali/yasam/Denize-kiyisi-yok-ama-plaji-var/25Ekim2008/O1224919607917/0

nihayet...Haberlerini aldık broşürlerinide okuduk fakat elle tutulur sağlam bir kaynaktan kesin bir bilgi gelmiş oldu..İnş. tamamlanır Eskişehirin tek eksiği denizdi şimdi oda olacak..

bunlarda fotosu :

http://haber.mynet.com/galeri/PicturesLister.aspx?id=43278&ct=24&st=2250

Bu adama gözüm kapalı 100 yıllık daha başkanlık vermeye hazırım.Bir çok şey konuşuldu yediriyor içiriyor diye fakat Eskişehiri hiç kimse bu kadar büyütememişti.Eskişehir tarihinde hiç bir zaman bu kadar modern olamadı.Yurt dışından gelip Eskişehiri görenler hayran.Bu yüzden yine tarihinde bir ilk yaşandı ve bir kez başkan olan ikinci kez başkan oldu.

Şimdide bu proje..HElal olsun adama.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek
    harbiden helal olsn adama la çağırsak bizim gölbaşı gölünü de yaparmı ki:)

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thanatosus
    thanatosus's avatar
    Erkek
    Bizde taşınıyoruz yakında Eskişehir'e kültür başkenti diyorlar..İnternette araştırdım,baktım adam Eskişehir'e önüne koyulan o kadar zorluklara rağmen neler neler yapıyor..Helal olsun adama valla geleceğim şehri şimdiden gözüm tuttu :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

shadowman birisi bir şehir ne kadar ve nasıl geliştirilebilir diye merak edecek olursa Eskişehire bakması yeterlidir.

Bir sürü kültürel yönden sinema, opera şu bu açtı.Ucuza gidilip izlenebiliniyor.Onu geçtim  porsuğu nasıl güzelleştirdi anlatamam.

onun dışında  sokaklar , caddeleri kaldırımlar....İnanılmaz şekilde güzel oldu.Yakışıyor bu adama başbakanlık.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek
    Denizde İsterük!

....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    yuh o kadarda değil :D allah mı adam deniz yapsın Eskişehide.Hea Biraz Daha Böyle Giderse Küresel Isınmadan Dolayı Sular Yükselir Eskişehirde Deniz Olmuş Olur Merak Etme :D
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkwood
    darkwood's avatar
    Erkek

bu havada şan dolmuşuna binipte gidesim geldi 

heee denize kıyısı olmayan ilde bana deniz 10 dk mesafede erşan abi seni seviyorem

SEMPER PARATUS
Toplam Hit: 853 Toplam Mesaj: 7