Buz Makinesi
-
Su elektrikli su isiticilari yani cattle larin ters mantığıyla çalışan uzcuz portatif buz üreten bı alet var mı? Nette baktım 200-500 tl arası. Bıkac gün kullanmaya lazım olduğu için o kadar veremem.. Elinde olup da bıkac gün ödünç verebilecek yada kiralayabilecek olan / kiralayacak yer blan birine minnettarkalirim... Not : izmirdeyim
-
Buz satan yerler mevcut,direk bikaç poşet buz al bence. Mesela içki satan yerlerde poşetle buz satılıyo,onlardan bulmayı dene
-
çuvalını 5 liraya alıyoruz biz kristal buz şeklinde
-
o koca kalıplar zaten 4-5 tl
ne gerek var mürid kardeşim ya
-
Selam Dostum,
Doğubankta 75 tl görmüştüm buz makinası buzla çalışan klimalar için işini görür
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------molpedi olan var mı :D
Hoca bende 2 tane -80 2 tane de -20lik dolap var bi de buz makinası var tabi fakültenin labında :D istediğin zaman gelip buz alabilirsin
-----------------------------
Hangi fakülte hacıiii iki günlüğüne çalalım :) İhtiyacım olan rastgele buz değil bendeki buz kalıbını dondurmam gerek.. Shot bardağı çıkıyor ortaya :) -
bnurullah bunu yazdı:
-----------------------------Selam Dostum,
Doğubankta 75 tl görmüştüm buz makinası buzla çalışan klimalar için işini görür
-----------------------------
Link falan yokmu acep ben izmirdeyim ya -
bak yakindaki bir kafe, bar gibi bir yere git. Onemli olan buz kullaniyor olmalari. Onlara sor. Onlardan ucuza alirsin buzu. O makinayla kolay birsey degil bu is. so hatti bagliycaksin akicak edicek. Elektrigi bir dert. Onun yaninda urettigi buz senin evdeki buz dolabindan daha hizli olmayacak.
Eger kucuk birsey alirsan pek isini gorecek birsey olmaya bilir.
-
işi büyütürseniz feci piyasası var, söyleyim :)
uplanmış olsun konunda.
-
Tam anlayamadım ama yapmak istediğin şey şu mu ?
http://www.hergunyeni.com/iceshot-buz-shot-bardak-kalibi-urun392.html