Byethost'a Wordpress Kurulumu İle İlgili Bir Problem
-
Müridlerden biri bedava domain vermişti. Bir de byethost dan bedava host aldım. İnternetten araştırıp wordpress kurdum fakat bir aşamada takılıp kaldım. günlerdir uğraşıyorum olmadı. lütfen yardımcı olun..
http://www.blogcaner.net/2010/06/wordpress-kurulumu-byet-hosta.html
Bu adresden takip ettim işlemleri. Burdaki kurulumda "Ve arkdaşlar dosyamız bitince sitemize giriyoruz ör: www.siteadı.com'gibi ve karşımıza aşağıdakiresimdeki gibi ekran gelecektir..." dediği ekran bir tülü gelmedi. Onun yerine http://kolebot.biz/ şeklinde oluyor. Sanırım yüklemeyi yapmama rağmen site kendini güncellemiyor.
nerde hata yaptığımı bulamadım lütfen yardımcı olun.
-
teamviewer alayım özelden.
edit // cevap yok. ben yatar aga.
-
VideoJockey bunu yazdı:
-----------------------------teamviewer alayım özelden.
edit // cevap yok. ben yatar aga.
-----------------------------Hocam ben hiç teamviewer kullanmadım daha kurcam falan derken en iyisi onu yarın düşünelim.
daha önce karşılaşan yok mu ya bununla
-
birde byethost linkini versene hacı
-
GusFring bunu yazdı:
-----------------------------birde byethost linkini versene hacı
-----------------------------nasıl yani hangi link?
-
siteyi büyütmeyi düşünüyorsan byethost almanı tavsiye etmem.
nette tonla şikayet yazısı var byethost hakkında. ufak sitelere pek dokunmuyolarda,site hit almaya başlarsa kendi reklamlarına yönlendiriyolar kafalarına göre kapatıyolar.
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------siteyi büyütmeyi düşünüyorsan byethost almanı tavsiye etmem.
nette tonla şikayet yazısı var byethost hakkında. ufak sitelere pek dokunmuyolarda,site hit almaya başlarsa kendi reklamlarına yönlendiriyolar kafalarına göre kapatıyolar.
-----------------------------ya yok hocam büyütme felan yok ben kendi shop ımda eğleneceğim.
yani tecrübe kazanmak için yapıyorum bu işi yoksa beleşin ipiyle kuyuya inilmez zaten...
-
Tamam beyler hallettim. Ben yanlış adrese kuruyormuşum dosyaları.
Sorunu yaşayabilecekler için çözüm:
WP dosyalarınızı sitenizin alt dosyası olan htdocs içine atınız.