folder Tahribat.com Forumları
linefolder C#, Asp.Net, .Net Core
linefolder C# , Create New Sql Server Database

C# , Create New Sql Server Database

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

Arkadaşlar C#'da ilk defa Database kullanıcam.Database oluşturmak istediğimde Makina ismini düzgün yazmama rağman işlem sırasında

A Connection was succesfully established with the server, but than an error occurred during the login process.(provider: TCP Provider, error: 0 - Belirtilen ağ adı artık geçersiz.)

Hatasını alıyorum.Acaba nasıl çözebilirim bunu? 

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    SQL Server'a birden fazla baglanti veya maksimum baglanti sayisini asmis olmayasin hoca ? SQL Managament'ta sorunsuz sekilde database'e baglanmis gorunuyormu ?

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mamii
    mamii's avatar
    Erkek
    Bağlanma sırasında sana bir isim soruyor ve orada bilgisayarının adı yazılı oluyor. Authenticationdan bahsediyorum. Bilgisayar adını veya her ne yazıyorsa silip . (nokta) koyup bağlanmayı dene.

ÖSS maratonu başlıyor. Dershane de başladı. Bir süre TBT"de yokum. Seneye kaldığım yerden devam =)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

nokta koydum yine olmadı.Ekran görüntüsü aşağıda

http://img268.imageshack.us/img268/7581/errrorjj.jpg 

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mamii
    mamii's avatar
    Erkek
    ÖM attım.

ÖSS maratonu başlıyor. Dershane de başladı. Bir süre TBT"de yokum. Seneye kaldığım yerden devam =)
Toplam Hit: 2393 Toplam Mesaj: 5