C# 2.0

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

s.a beyler benim şöyle bir sorum var şimdi bence c# 2.0 ı anlatan bir kitabım var fakat bildiğim kadarıyla 4.0 çıkmak üzere(çıkmışta olabilir bilmiyorum). Şimdi diyorumki ben bu kitaptan öğrenmeye başliyimmi .net i yoksa 4.0'ı mı öğreniyim. Arasında çok büyük fark varmıdır. Misal actionScript 2.0 la 3.0 arasındaki kadar? Bi yardımcı olursanız sewinirim..:)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

4.0'a tam anlamıyla henuz adapte olamadım ama şöle söleyim sana versiyon olarak üst sürümler öle dağlar gibi farklar yok. 2.0'dan başlasan bence çok bişey kaybetmezsin.

Madem kitabıda var elinde kastırmaya başla gitsin.

Bu arada visual stidio 2010'n RC sürümü çıktı

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=f9c0b89b-4964-4906-94c6-60ad8a429690&displaylang=en

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

cemnet bunu yazdı:
    -----------------------------

4.0'a tam anlamıyla henuz adapte olamadım ama şöle söleyim sana versiyon olarak üst sürümler öle dağlar gibi farklar yok. 2.0'dan başlasan bence çok bişey kaybetmezsin.

Madem kitabıda var elinde kastırmaya başla gitsin.

Bu arada visual stidio 2010'n RC sürümü çıktı

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=f9c0b89b-4964-4906-94c6-60ad8a429690&displaylang=en

-----------------------------

tmm hocam saol yardımcı olduğun için. Öyle yapiyim o zaman

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ntxsoft
    ntxsoft's avatar
    Erkek

2.0 görüldüğü gibi çekirdeği oluşturuyor. yeni versiyonlar üzerine inşa edilir. o yüzden ilk olarak 2.0 öğrenmen yeterlidir. gerektikce üst versyionları kullanabilirsin.

enginkirmaci.com | Kişisel web sitesi, uyetakip.com | Ücretsiz Üye Takip Programı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GeFORC3
    GeFORC3's avatar
    Erkek

zaten 3.0 la beraber gelen yenilik, linq ve linq'i rahat kullanmak için dile katılan extra özellikler, sen direk vakit kaybetmeden 2.0 la başla daha sonra bu yenilikleri öğrenip kendini upgrade edersin :))) 4.0 zaten beta :) ondada paralel programlama gelcekmiş heralde...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

eyw hacılar saolun yha harbi tbt de bayaa yardımsever mürid var..

Toplam Hit: 1212 Toplam Mesaj: 6