C-4"Le Özel Hareket Şubesine Girmek İsterken Öldürüldü
-
Üzerinde C-4'le Özel Harekat Şubesi'ne girmek isteyen bir kişi öldürüldü.

Antakya'da, 500 Evler Mahallesi'nde bulunan Özel Harekat Şube Müdürlüğü binasına gece girmek isteyen bir terörist, polis memurlarınca açılan ateş sonucu ölü olarak ele geçirildi.Yetkililer, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü, geniş açıklamanın daha sonra yapılacağını kaydettiler.
-
Geçen mardinde de şubeye girmeye çalışıyormuş birileri bizimkiler indirmiş aşağı basına yansımadı Özel harekat affetmez direkt indirir :))
-
Direk kafasına sıkmışlardır , en güzeli , elinde veya belinde, ( artık neresine soktuysa ) c4 varken hiç teslim ol edebiyatı yapmayacaksın ,
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
Geçen mardinde de şubeye girmeye çalışıyormuş birileri bizimkiler indirmiş aşağı basına yansımadı Özel harekat affetmez direkt indirir :))
-----------------------------Hocam direk indirmesinler ya biraz işkence filan yapsınlar, bu kansızlara. :|
-
layıkını bulmuş gebermiş it....
-
Bu işte bi iş var :|
-
HolyDemon bunu yazdı:
Bu işte bi iş var :|
iş ne olcak girmiş direk patlatmak için -
Allahtan fark etmişler bide etmeselermiş ... Allah korusun .
-
HiGHVoLTaGe bunu yazdı:
Allahtan fark etmişler bide etmeselermiş ... Allah korusun .
-----------------------------allahtan kotu bısey olmadan hallolmus ıs bızım kılerı sevıyom saten dırek ındırıyolar :D
-
PriesTBT bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Hocam direk indirmesinler ya biraz işkence filan yapsınlar, bu kansızlara. :|
ben yakaladığım sivrisinekleri alüminyum folyoya koyp çakmak manyetosuyla elektrik veriyorum :/ çok orjinal fikirlerim var yani bana danışabilirler :|