C#, Asp.Net, Sql

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

C# temeli olan,

algoritma mantığını bilen,

bir kaç sql sorgusu yapmış,

dat.net ne ki diyen,

biri bu üçünün organize olmuş şeklini kaç gün çalışarak alt-orta seviyeye getirebilir.

Net cevap istiyorum. 

Bişi denicem... :)

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

kaç gün lazım sana 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

kaç gün lazım sana 

yaklaşık 150-200 satırlık pm ile bildirildi (:

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

soruyu baştan iyi başlıyorum ortalara doğru kendimi kaybediyorum ne demek istediğini anlamadım

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

rahat ol hocam :) pm ne cevap verdim. kolay gelsin ;)

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Altair
    Altair's avatar
    Erkek

hocam cevabı public edebilirmiyiz banada lazımda o cevap : )

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

biraz editleyerek ekliyorum buraya

İçinde bulunduğun şartlardan dolayı göremeyebilirsin ama rahat ol her şey hallolur. 

Öncelikle bugünü hazırlanma ve motiveyle geçir. Güzel bir plan yap hocam günde kaç saat çalışacağını v.s. belirt. Az çok temelin var o yüzden daha hızlı ilerleyeceksin. Asp.net çok zor bir şey değil, ona özel kontrolleri falan bildiğinde geri kalan c# oluyor.. 
    sql de de bir şey yok, temel şeyleri öğrensen ve bunu c# da kullanmayı öğrensen kafi. 
    ingilizce için de aramalarını ingilizce yaparak, teknik terimleri öğrenirsin v.s. ama bu bir süreçtir.. senden ingilizce konuşmanı beklemiyorlar, sadece anlamanı bekliyorlar.. bu da zamanla olacak bi iş. 

neyse şimdi yapacağın şey şu 

şöyle bi set var hocam, bilge adamın seti. bilmiyorum daha önce sana verdim mi linkleri.. 

http://www.csharpnedir.com/forum2/forum_posts.asp?TID=43966 

bu 56 kursluk bir ders, her biri 3 saat sürüyor, yani 2 ay da bitecek bir kurs. Ancak senin zaman kısıtlı olduğu için 1 ayda en verimli şekilde bitireceksin.. bildiğin konuları atlarsın mesela ilk dersleri ve remoting diye yazılmış şeyi.. 
    web tarafında html ve css i de gösteriyrlar veritabanı da var asp.net de var yani full paket.. 

ama bu set senin ilacın gibi. bununla ilerle.. ve takıldığn yerleri bana sorabilirsin, anlamadığın kısımları falan.. çekinmene gerek yok hocam... 

şimdi o linkte bi plan yapılmış sen de kendine göre bi plan yap, ingilizce ye de yoğunlaşmak istiyorsan daylight in setine başla, gün içerisinde onlarla da çalış.. ne yapabilirsen kardır. ama unutma önemli olan verim almak... bu setin iyi yanı, en son 2 tane mi ne web projesi var.. bildikleriin uygulayacaksın.. 

şuan dediğim gibi hazırlıklarını yap bugün .. nedir bu hazırlıklar? 

- videoları indir? turbobit linkler bunlar ama mediafire falan bulabilirsin belki.. 

-çalışma planı uygula 

- kendini motive et ve kendine inan 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickalti
    Lightsaber
    Lightsaber's avatar
    Erkek

valla ben de asp.net mvc ye başladım az biraz c# temelim vardı ama gerçekten temeldi classları bile bilmiyordum doğru düzgün :))

önce asp.net sitesindeki videoları izledim. sonra bi projeye başladım karşıma çıkan hataları bilmediğim kavramları araştıra araştıra gidiyorum..

gerçi benim zamanım bol .. unbalanced'ın dedikleri daha verimli olur gibi geliyor daha planlı.. eğitimi bitirdikten sonra mutlaka bi proje yap hocam en iyi öğrenme/pekiştirme yolu.. bir de yoksa eğer şimdiden stackoverflow hesabı aç kendine

İnsan; insan olsaydı,insan olmazdı..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dolarkuru
    dolarkuru's avatar
    Erkek

guzel kaynaklar var hocam tesekkur ederim 

Toplam Hit: 787 Toplam Mesaj: 9