C# Bağlandı Hatası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onur_123
    onur_123's avatar
    Erkek

C# ile SQL arası bağlandı yaparken resimdeki gibi hata alıyorum sizce ne yapmalıyım

http://img707.imageshack.us/i/baglandi.jpg/

Yazılım mühendisliği karanlık bir odada kara kedi aramaya benzer.Donanım mühendisliği karanlık bir odada kara kedi aramaya benzer ama odada kedi filan yoktur.Sistem mühendisliği karanlık bir odada kara kedi aramaya benzer;odada kedi yoktur ama birileri "Kediyi yakaladım" diye bağırır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ntxsoft
    ntxsoft's avatar
    Erkek

connection stringini yazarmısın? büyük ihtimalle hata ordan kaynaklanıyo, yada databasenin güvenlik ayarlarıyla ilgili bir problem var

enginkirmaci.com | Kişisel web sitesi, uyetakip.com | Ücretsiz Üye Takip Programı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onur_123
    onur_123's avatar
    Erkek

connection stringini yazdım ama resimde çıkmamış veri tabanı güvenlik ayrları derken..................

Yazılım mühendisliği karanlık bir odada kara kedi aramaya benzer.Donanım mühendisliği karanlık bir odada kara kedi aramaya benzer ama odada kedi filan yoktur.Sistem mühendisliği karanlık bir odada kara kedi aramaya benzer;odada kedi yoktur ama birileri "Kediyi yakaladım" diye bağırır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sql server üzerinde ki "sa" kullanıcısına bağlanamamış. connectionstring'de "sa" kullanıcısının şifresi yanlış.

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

"server=.; integrated security=sspi; database=xxxx;" eğer localde deneme yapıyosan connection string olarak bunu kullanabilirsin. SA ile uğraşma hiç.

Toplam Hit: 1014 Toplam Mesaj: 5