C C# C++ Nedir ? Nasıl Yapılır Nasıl Yazılır .?
-
Arkadaşlar ßen Baya Bir Seneden beri Bilgisayar elimin ucunda Web tasarım donanım coqu şeyi öğrendik ama Tek En iyi olan En babası en KraLı Programlamaya hiç Geçmeyi Düşünmedim ARTIK DÜŞÜNÜYORUM NEDEN ?
Çünkü Artık Web Sitelerinden shell cilikten falan dan filandan sıkıldım yeni yeni Şeyler Yapmam Gerektiqini Düşünoyorum Şuan Programlama Hakkında Tek bilgim ASP & PHP vb.. leri C yada pascal yada vb SizCe Hangi dille başlamalıyım bu işe ve hangi dille başlarsam daha kolay bir algoritma yakalarım ve devam ederim bu işe .. O yüzden Sizden Bazı dökümanlar ve pdf dosyaları kitabcıklarda istiyorum & ßirazda bilgi tabiki Nasıl başlamalıyım en basit neyden giriş yapmalıyım Teşekkürler...
-
Sanırım sen sıkılmıssın web alanından. bence php yi biliyorsan c ye geç derim. Öğrenmesi klay ve yazım sekli php ye benziyor o yüzden zorluk cekmessin. Ve güzel uygulamalar yapabilirsin. Kolay gelsin.
-
SLM DOSTLAR. BU C PROGRAMCILIGINI NASIL OGRENRIZ. BENIM ICIN BI HAYLI ZAMANDIR MERAK KONUSU VE CEVREMDEKI KIMSE BILMEDİĞİNİ SOLUYO
-
bende senin sıkıntını cekiyorum hatta söle diyim forma üye olma nedenimde bu idi bana viru. bazic i tavsiye ettiler bununla basla devamı gelirdediler fakat ne kadar süer devamı bilmiyorum aslında emin değilim linüx üzerinde ki programlardan basla dedi üstatlardan biride bas.qbas c dili felan urasma onlarla dedi simdi bi arada bi derede kaldım genel olarakta kimsenin bi fikri yok ben viru.dan baslıcam artık
-
Removed...
-
a4tech'e katılıyorum bence sen web programlamadan sıkılmışsın..
Delphi , Java , Oracle , bunlara yönelsen daha sağlıklı olur...
-
Kardeş aynı soru 10 defa soruldu ve 10 defa cvplandı.Konu açmadan önce eski konulara baksan iyi olur.