folder Tahribat.com Forumları
linefolder C#, Asp.Net, .Net Core
linefolder C# Cılar Buraya (Yardım)

C# Cılar Buraya (Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eyuperol
    eyuperol's avatar
    Erkek

merhabalar C# WPF Application da Access i kullanarak bir program yapmak istiyorum program kayıt ekle , sil , düzenle ve listele den oluşacak.

Listeleyi datagrid içerisine yapabiliyorum aşağıdaki gibi  bunda sorun yok

formdaki kodlar

OleDbConnection bag = new OleDbConnection("Provider=Microsoft.ACE.oleDb.12.0;Data Source=kulup.accdb");

OleDbDataAdapter adt = new OleDbDataAdapter("Select * From uyeler", bag);

DataSet ds = new DataSet();

bag.Open();

adt.Fill(ds);

bag.Close();

dataGrid1.DataContext = ds.Tables[0].DefaultView;

XAML deki kodlar

<DataGrid AutoGenerateColumns="False" Height="200" Name="dataGrid1" Width="200" ItemsSource="{Binding}" DataContext="{Binding}">

<DataGrid.Columns>

<DataGridTextColumn Binding="{Binding adsoyad}" Header="Ad Soyad" />

<DataGridTextColumn Binding="{Binding no}" Header="Ö. Numarası" />

<DataGridTextColumn Binding="{Binding cep}" Header="Cep no" />

</DataGrid.Columns>

</DataGrid>

access veri tabanımın adı kulup tablo adı uyeler sütunların adı ise adsoyad, no, cep

Sorun um ne listeleyi sorunsuz yapabiliyorum textlerden veri ekleyemiyorum

veri düzenleyemiyorum 

veri silemiyorum

WPF de bunu nasıl yapabiliriz  ne yaptıysam olmadı :( yardımlarınızı bekliyorum

İnsanları ( küçük-büyük, yaşlı-genç, tanıdık-tanımadık, eşdost-sevgili vs vs ) sevin, saygınızı gösterin ama kesinlikle insanlara acımayın. Çünkü acıdığınız anda acınacak duruma düşüyorsunuz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

selam,

projeni sıkıştırıp yolla hocam her şeyi sıkıştırılmış dosyanın içine aldığından emin ol :)

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
Toplam Hit: 913 Toplam Mesaj: 3