C++ Da 3D Studio Max Tipi Program
-
En kral ve tek Türk yapımı olan ve 3d Studio Max in işlevlerini görücek bi program yazmaya başladım. Çok iyi 3d max bilen ve nesne yönelimli C den çakan arkadaşlar arıyorum
-
Lam kimse anlamıyo mu C den be?
Holy sen yardım et bari!
-
Biz intikam zamanı grubu olarak sonuna kadar yanındayız dostum. Ama eğer VB'de yaparsan daha cok yardım edebiliriz.
-
Eywallah saolun.Vb bilgim C kadar ileri seviyede değil.Programı buraya getirdikten sonra da Vb ye çevirmek oldukça kasar heralde
-
bu tür bi programız üzerinde ben 3 aydır çalışmalarımı sürdürüyom arkadaşlarla beraber proje olarak verecez , program bitince yayınlauyacam internetten ama kodlarını isteme veremem
-
-
C# da yazılan bir program rahatlıkla vb ye çevrilebiliyomuş.... diye duydum
-
yaa ben ceviririm merak etmeyin c# dan vb'ye! C++ tan kodları VB'ye çevirmiş adamım lan!
Sen yapacam de ve kendine güve, o zaman arkanda bende varım. Sonuna kadar hemde! Hatta intikam zamanının ikinci sürümünün model dosyaları senin yaptığın model tasarımı programının uzantısı ile aynı olur! -
Çevirmekde bişe yok çeviricek en kral adamıda buluruz.Bir sürü hata çıkar Vb ye çevirdinmi.Bide kaptırmışım şimdi C de uzun zamandır yazıyorum
-
yaaaaaaa ben çeviririm. en kral adama gerek yok. alla alla. mürid müridin yardımcısıdır
Toplam Hit: 2266 Toplam Mesaj: 10