folder Tahribat.com Forumları
linefolder C - C++
linefolder C++ Da Sadece Dos Ortamında Bişeyler Yapabiliyom.Nasıl Kullanıcı Arayüzü Eklerim?

C++ Da Sadece Dos Ortamında Bişeyler Yapabiliyom.Nasıl Kullanıcı Arayüzü Eklerim?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doktordanger
    doktordanger's avatar
    Erkek

müritler ben bu c++ dene illete yeni başladım.Şimdilik hesap makinesine kadar her bi poğu yapabilyiroum.Ama hep yatığım şeylerin hepsi dos ortamında oluyo console applicationmudur nedir öyle bişi.Ben böyle normal butonlu resimli,editbox lu böyle mozilla firefox,internet expoler,lime wire,office,paint, gibi yha normal programlar gibi olmasını istiyorum.Böyle siyah ekran çok kötü oluyo:(.bu kullanıcı arayüzünü nasıl eklerim neylerle eklerim.Lütfen anlayabiliceğim bir dilde anlatın:(. api mapi eml gibi şeyler demeyin.Daha ne olduklarını bile bilmiyorum.Valla şimdiden teşekkürler.yardım eden kişilerin kullanıcı profillerine yorum yapçam:).

Çok teşekkürler.1 haftafır uğraşıyom anlamadım:) 

Yeni wep sitem www.bilisimbilim.com inş reklama girmez::).Yaw reklamsa söyleyin kaldırız. her türlü haberi bulabilirsiniz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dodobig
    dodobig's avatar
    Erkek
    2 seçeneğin var ya api fonksiyonlarını kullancan "gdi32.dll" içindeki.yada MFC kütüphanesini kulancan..

www.atsizcilar.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doktordanger
    doktordanger's avatar
    Erkek

dodobig bunu yazdı:
    -----------------------------
    2 seçeneğin var ya api fonksiyonlarını kullancan "gdi32.dll" içindeki.yada MFC kütüphanesini kulancan..
    -----------------------------

işte asıl sorun orda nasıl kullancam ne yapçam nereye yapıştırcam neler lazım .Ne kadarr süre gerekli link varmı vs:D 

Yeni wep sitem www.bilisimbilim.com inş reklama girmez::).Yaw reklamsa söyleyin kaldırız. her türlü haberi bulabilirsiniz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dodobig
    dodobig's avatar
    Erkek
    dostum apiler işletim sistemindeki kernel32.dll shell32.dll ve gdi32.dll dosyalarının içinde saklı işletim sisteminin kullandığı fonksiyonlardır.şuan gördüğün pencereler gdi32.dll olmasa olmaz.ama bill gates abim bize acımış bizimde bu apileri kullanmamıza izim vermiş.apileri bikere öğren assemblyde bile kullanırsın.dil farketmez dediğim gibi evrensel fonksiyonlar.google ye c++ da apiler yaz bisürü şey çıkıyor.istediğin e book u bulursun.bulamazsan bende c de apiler le ilgili baya döküman var upload ederim...

www.atsizcilar.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkBlade
    TurkBlade's avatar
    Erkek
    Yuklede bizde fayda gorelim su apilerden bizi bosu bosuna bilmedimiz sitelere surukleme googleden :)

Allah Sizi Korusun .
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bugün hortlatan hortlatana aylık yıllık konular hemde :)
Toplam Hit: 2316 Toplam Mesaj: 6