folder Tahribat.com Forumları
linefolder C - C++
linefolder C De Arays Ve Pointer Yardım

C De Arays Ve Pointer Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek

ii geceler arkadaslar benım yarın quızım var onumde dunya kadar kaynak var ama bu konuları bı turlu anlayamadım eger elınde bu konularla ılgılı bol orneklı bı dokumanı olan varsa bıde upload ederse cok sevınırım..

Hayattaki en güzel şeyler : Ya kanun dışı, ya ahlak dışı ya da şişmanlatıcıdır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tugberk
    Tugberk's avatar
    Erkek

Şu E-kitabı indir, göstericileri çok basit anlatıyor ayrıca, konu içinde geçen örnek kodlar da burada 8. bölüm tamamen göstericiler, diziler daha kolay.

Son güne bırakman iyi olmamış, zaman olsaydı daha fazla yardımcı olabilirdik.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek

aslında bu basıt bı quız aldıgım not onemlı degıl gecmeyecek cunku ama haftaya fınaller var :( ve tum konular dahıl onlarla cebelleseıyorum kaynakları ındırıyorum sımdı yardımın ıcın tesekkur ederım eger dedıgın gıbı daha fazla yardımcı olabılırsen cok sevınırım tesekkur ederım hocam

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tugberk
    Tugberk's avatar
    Erkek

Kitaplardan anlamadığın, kafana takılan noktaları sorarsan yardımcı olurum, ayrıca kaynak-kod sıkıntısı yaşarsan da yazarsın, iyi çalışmalar.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek

tamamdır hocam cok saolasın ben pm ıle msn adresımı yollayım hocam sıze eklersenız sevınırım

Toplam Hit: 1040 Toplam Mesaj: 5