folder Tahribat.com Forumları
linefolder C - C++
linefolder C De Linked Listler İle Alakalı

C De Linked Listler İle Alakalı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PheniX
    PheniX's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar c de linked listleri kullanarak çok büyük uzunlukta sayıları bolmek istiyorum.Kendi bolme psudocode mu yazdım ama c ye bir türlü entegre edemedim.Bildiğiniz hazır bir kod var sa yazar mısınız?

Ne Hasta Bekler Sabahı, <br> Ne taze ölüyü mezar, <br> Ne de Şeytan bir günahı, <br> Seni Beklediğim Kadar.... <br> <br>
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PheniX
    PheniX's avatar
    Erkek
    Kimse bişiy bilmio mu ya?

Ne Hasta Bekler Sabahı, <br> Ne taze ölüyü mezar, <br> Ne de Şeytan bir günahı, <br> Seni Beklediğim Kadar.... <br> <br>
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PheniX
    PheniX's avatar
    Erkek
    Bari sen cevapla HolyOne Şeyh!

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qlluq
    qlluq's avatar
    Erkek

Arkadaşım c de bağlı liste kullanarak çok büyük uzunluktaki sayıları bölmekle ne demek isteğinizi anlayamadım,sorununu daha açıklayıcı bir şekilde anlatırsan yardımcı oluruz bir şekilde?

ben bu zıkkımı içmek için içerim,içerken düşünmem neden içiyorum diye,daha sonra yaparım hayat felsefesini
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PheniX
    PheniX's avatar
    Erkek
    neyse ben hallettim meselem high precision division di ama başardım.Şu an bir bilgisayarda hiç bir primary data type ların tutamayacağı kadar büyük uzunluktaki sayıları bölüyorum.isterseniz kodu da yayınlıyım ne dersiniz?

Toplam Hit: 2124 Toplam Mesaj: 5