folder Tahribat.com Forumları
linefolder C - C++
linefolder C De Yardım....

C De Yardım....

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlpereN
    AlpereN's avatar
    Erkek
    s.a

hocalar final haftasi hocalar ödev vermis c de yazilmis karisik bir program ve exe olarak kaydetmis ve bunun kaynak code larını istiyor acaba bana yardim edelirimisin decompiler falan dediler ama baya karisik cozemedim isteyen arkadaslara programi gonderebilirim

tagext hocam sendende yardim bekliyorum...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlpereN
    AlpereN's avatar
    Erkek
    hojalar dosyayi upload etim final haftasi ugrasmak ıstemıyorum bir el atin su programa

link:

http://www.hemenpaylas.com/download/774676/cpe112.zip.html
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlpereN
    AlpereN's avatar
    Erkek
    programcı arkadaslar nerdesınız suna yardım lutfen...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cukurova
    cukurova's avatar
    Erkek
    Hocan sana bu programın kaynak kodlarını bul demez.Bunun gibi işlevi olan bir program yaz ve kaynak kodlarını getir der.yani sana ödev olarak bir proje vermiş ve örnek göstermiş.
    Şu sıralar aşırı yoğunum, ve yazacağın program aslında çok basit.
    Hocan sana C++ öğrenmen için böyle proje verdiği için programı sana yazıp göndermem, bu senin içinde kötülük olur.
    ama onu dışında nasıl yazacağını, algotirmasını ve herşeyini söyler yol gösteririm, sen yazarsın. (Tabii tagext sana direkt yazıp verirse bilemem.)

Bu arada decompiler olayına hiç girme, faydası olmaz sana.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlpereN
    AlpereN's avatar
    Erkek
    cok saol ama fınal haftasındayım bu dersın fınalını olduk ama ek puan olarak verılmıs 5 puan degerınde bu soru ve 3 tane fınalım var bu hafta yarın son gun hocam yardım ya
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlpereN
    AlpereN's avatar
    Erkek
    c kodları lazım c++ degil cukurovalı arkadasım

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Hocam yillar once bir kaynaktan pascal calisiyordum unitenin sonunda odev olarak birkac soru sormustu bende o zaman bir formda soruyu cozmelerini istemistim arkadaslardan...bana acayip kizmislardi eger uniteyi bitirdigin halde bu soruyu cozemiyorsan uniteyi tekrar etmen gerek...biz zaten biliyoruz onemli olan senin cozmen demislerdi ve ben 1 ay kadar daha ugrasip tekrar yapip soruyu cozmustum ve cok basitti...Simdi ayni durum senin icinde gecerli ve ogrencisin birsey ogrenmeden gececegine 1donem gec mezun ol ama ogrenerek mezun ol...diplomali gezen programciligin p sinden anlamayan issizler ordusundan olma....cukurova hocam algoritmasinda falan yardim ederim demis ama zaten hoca programi vermis buna benzer demis programin isleyisinden algoritmayi kendiside cikarabilir rahatlikla....hem bu exe programi asm kodlarini cevirebilirsin asm yi de C cevirebilirmisin bilmiyorum bugune kadar isim olmadi...zaten tembellik olur boyle birsey....hem butur birsey olsa butun programlar acik kaynak kodlu gibi olurdu asm ye cevir asm den istedigin dile cevir :)....Bence C yi tekrar calis...oyle basit bir dil degil gordugun C ogrenmenin buyuk faydasi olur....Basarilar

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlpereN
    AlpereN's avatar
    Erkek
    saolsun arkadaslar ....
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek
    bir iki sefer kod yazmışlığımız var oyle ama bu herkesin odevini yazacağım anlamına gelmez. programlama ile ilgili sorularınıza yanıt veririm. ama odev filan olmaz.

ftw
Toplam Hit: 2118 Toplam Mesaj: 9