C# Dilinde Yazılan Otomasyon Veya Herhangi Bir Program Örneği
-
c# dilinde yazılan program ya da otomasyon örneklerine ihtiyacım var..
proje ödevi için benimde bir tane yazmam gerekiyor..
Önerisi, fikri olan var mı? -
ne zamana kadar lazım? en kolayı araç kiralama şeyisi yap :D kira süresi x kira ücreti yaparsın falan (: ben stok takip yapacam ama biraz net tabanlı olacak
-
yarına kadar konuyu belirlemek gerek.. araç kiralama hmm..
bunu ne yönde geliştirebilirim? bizimde ek olarak bişeyler koymamız gerekiyor.. standartın dışında? -
bugün bizim sınıfın projelerine bakıyordum orada gördüm yazmışlar..
en basitinden şey olabilir sık gelen müşterilere otomatik indirimli fiyat uygulayabilir falan. yok eğer ben kasacam diyorsan benim projeyı yap.
net üzerinde duran bir db üzerine stok takip programı geliştirmeyi düşünüyorum. şöyle olacak bir ucu depo olacak mesela mal girişi çıkışı guncellemesi zart zurt diğer ucu şube olacak sipariş isteği, yeni mal isteği stok görüntüleme irsaliye düzenleme falan (: birazcık kasarsan çok güzel şeyler çıkabilir.
-
ben asker dağıtım otomasyonu düşünmüştüm fakat hoca yeterli bilgi toplayamassın dedi.. ben buna benzer bişey arıyorum... sizin önerinizde güzel deneyebilirim.. websitesi yapıp sql kullansak bunuda kabul ediyor ancak site çok zaman alır..
-
kütüphane kayıt programı olabilir(kütüphane kayıt yaparsan baya bi yardımcı olabilirim)
stok kayıt programı olabilir
-
evet sanırım kütüphane ile ilgili yapsam iyi olacak.. teşekkür ederim
-
http://www.gorselprogramlama.com/
top 10na bak
-
kütüphane otomasyonu yazacağım.. teşekkür ederim..
-
NETTE EN COK DOKUMAN VS. HAZIR PROGRAM OLARAK BULACAGIN C# PROJE ODEVLERINDE
KÜTÜPHANE,OTO TAKIP,HASTANE TAKIP, VAR DETAYLI BIR ARAMA SONUCU HAZIR PROGRAMLARI EDITLEYEREK BISILERDE YAPABILIRSIN ( VERİTABANINA KADAR GÖMÜLÜ SEKILDE )
HA BEN SADECE FIKIR YURUTECEGIM DIYORSAN MEMIK YANIK AMCAMIN TAKILDIGI SITELERE BAK DERIM