C# Diziler Ve Ortalama

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

10 tane öğrecinin adı soyadı almış olduğu vize ve final notları ve o dersin ortalaması dizilerden tutulacaktır.(ortalamafinal girildikten sonra hesaplanacak)bilgiler girildikten sonra tüm örencilerin almış olduğu vize finallerin yanında ortalamalarında listelenecek birde 70lik sisteme göre geçip kaldığı ekrana yazılacak?

görsellik te
    ad            soyad                 vize              final         ortalama         geçti/kaldı
    gibi olacak

bir arkadaşım rica etti ama ne yazıkki c# dan yarım çakmıyorum. Muridlere güvendim resmen isteyen bayan olunca :D umarım anlayışla karşılarsınız :)

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

up :)

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakan363
    Hakan363's avatar
    Erkek

tam kod mu sadece mantık mı basit bişey oldugu için kimsenin ugrascagını sanmıyorum ama istersen mantıgını gosterim ona gore yapsın arkadasında :)

tabi bide console mu form uygulaması mı sanırım console uygulaması olmalı form da daha ugrastırıcı ve gereksizdir de :)

www.dunyadailkler.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CmdExE
    CmdExE's avatar
    Erkek

cevap vereyim diye girdim ama bir sene geçmiş herhalde çözmüşsündür :P

Toplam Hit: 1670 Toplam Mesaj: 4