C# Form İcinde Pop-Up Sayfa Actirmak
-
bi form icine bi web sayfası aldık.
bu web sayfasında resimli bir linkte pop-up bir sayfa acılması lazım(normalde web browserden girince acılıyor) , ama form icinde bu linke tıkladıgımızda sayfa acılmıyor.
-
sitede bir resim var tıklayınca giris.html sayfasını pop-up pencerede acıyor eger index.html den o sayfaya gıtmeyıp dırek site.com/giris.html yazdıgınızda sayfa acılmıyor ındex.php ye yönlendıryor .sanırım geldiği adres. index.html olmadan sayfası acmıyor veya onun gibi bişey herhalde emin değilim... bıze lazım olan dırek giris.html sayfasını actırmak visual studio da dırek acılıyor ama calısıtırnca sayfa goruntulenemıyor. nedir bunun hal çaresi ?
-
lightbox popup ıcerısındekılerı aktıf hale mı getırmeye calısıyorsunu =?
-
navigate ile index.html i direk açtırmayın. document.text ile kaynagı çektikten sonra popupfonksionunu silin yerine windows top location mı href mi (js kodunu şimdi hatırlayamadım) aynı sayfada açtırma fonksiyonunu manuel ekleyin. öyle bastırın webbrowsera
sanırım halolur aklıma şimdilik bu geldi biraz amelece yöntem ama işe yarayabilir snaırım -
Anladığım şeyse
VB6 da aşağıdaki gibi yapınca popupları form içinde açıyor
Private Sub WebBrowser1_NewWindow2(ppDisp As Object, Cancel As Boolean) Set ppDisp = WebBrowser1.Object End Sub
-
simdi elimizde form1 var onun icindede bi index.html var index html icindeki bi linke tıklayınca giris.html pop-up pencerede acılıyor, ben onu form1 in icinde acmak istiyorum
-
documenttextten target=_blank ları sileceksin
-
hala çözemedik yokmu başka fikri olan