C# FTP'den Programı Güncellemek(Paylaşım)
-
Merhaba arkadaşlar sonunda istediğimi yaptım (gerçi arkadaşlar clickonce yi onerdi oda guzel ama bu kafama takılmıştı)
Yaptığımız işlem ftp deki klasörü tarıyor ve içindeki dosyaları boyutlarıyla birlikte datagrid e yazıyor sonrada hepsini tek tek indiriyor yine belirttiğiniz klasöre ve her ineni datagrid te progressbar da gösteriyor.

Link
http://www20.zippyshare.com/v/59908209/file.html
-
Ellerine sağlık hocam , çok teşekkürler.
Büyük ihtimal debug ederken hata vericektir sertifika yüzünden.
Proje özelliklerine girip test sertifikası oluşturabilirsiniz.

-
Guzel bir sistem olmus hocam. ClickOnece'n bazi dez avantajlarinin oldugu noktalar karsima cikmisti diye kendim boyle bir sey yazmistim bende (benim ki sifreli bir rar dosyasini download edip extrack ediyordu)
Dosyanin sistemde olmasi uzerine indirilip indirilmeyecegine neye gore karar veriyor (ben rar dan cikan bir xml'de version datasi tutuyordum.
birde paylasimda kaynak kodlarinda varmi (ben sirketten indiremiyorum suanda)
-
rakkoc bunu yazdı
Guzel bir sistem olmus hocam. ClickOnece'n bazi dez avantajlarinin oldugu noktalar karsima cikmisti diye kendim boyle bir sey yazmistim bende (benim ki sifreli bir rar dosyasini download edip extrack ediyordu)
Dosyanin sistemde olmasi uzerine indirilip indirilmeyecegine neye gore karar veriyor (ben rar dan cikan bir xml'de version datasi tutuyordum.
birde paylasimda kaynak kodlarinda varmi (ben sirketten indiremiyorum suanda)
Hocam bunu çok aradım elimde 2/3 proje daha var paylaşıcam böyle...
edit kaynak kodlar içinde.
esinti tarafından 21/Oca/13 14:56 tarihinde düzenlenmiştir -
BarisYigit bunu yazdı
Ellerine sağlık hocam , çok teşekkürler.
Büyük ihtimal debug ederken hata vericektir sertifika yüzünden.
Proje özelliklerine girip test sertifikası oluşturabilirsiniz.
Hocam zaten proje önemli değil form dakileri alırsan işini görürsün
bide bu sertifika olayını ilk defa duydum :)
-
kodların arasına açıklama yazsaydın iyi olurdu hocu şimdi tek tek bakacaz :)