C++ Giriş Çıkış Patentleri?
-
Sınıftan bi arkadaşımın dönem ödevi C++ tan.Giriş-Çıkış patentleri ile ilgili döküman vs. bulması gerekiyor.Ama bununla ilgili birşey bulamadım ben oda bulamamış.Bu konunun başka bir adı var mı ya da bu konuyla ilgili bilgi toplayabileceğimiz bi kaynak?Şimdiden sağolun arkadaşlar.
-
C++ Giriş Çıkış Patentlerimii?
-
Arkadaşım konusunun böyle olduğunu söyledi.Ama yanlış mı söyledi bilmiyorum.Farklı birşey olabilir mi adı.Yani giriş-çıkış la ilgili c++ da başka hangi konular var.Ben o doğrultuda araştırayım
-
Giriş çıkış fonksiyonları olmasın ?...C++ a çok aşina degilim ama petentlerini yeni duydum :)
-
Hoca arkadaşa patentleri demiş.Israrla bunu söylüyor arkadaş.Ama senin dediğin konu bana daha mantıklı geldi.Çünkü arkadaşın söylediği gibi bi konu yok nette en azından senin dediğin konuları bulurum:))Ben şu fonksiyonları araştırayım.Sağol aga.Ben bu arkadaşı ziksem haklıyım dönem ödevi bu ana mı bırakılır:))
-
belkide C++ de yazdigi bir programin patentini(lisan) alacak :) onun arastirmasini yapiyordur :)
-
Yaptığı en büyük program toplama çıkarma yapıyo onun patentini alsa nolur almasa nolur:))
-
Dinime küfreden müslüman olsa m.koyim.Sen deil misin lan v.basicte d.baseyle ilgili dönem ödevini son 15 saate bırakan :)))))...
-
www.esef.gazi.edu.tr/akts/akts.php?ders=164
-
Yardımcı olan herkese teşşekkürler.iyi kötü bi kaç birşey toparladık verdi arkadaş hocaya.)tekrar sağolun
Toplam Hit: 2543 Toplam Mesaj: 10