C# Görev Yöneticisi Verileri
-
başlık biraz kısıtlı oldu ama :)
istediğim şey şudur.
Görev Yöneticisine baktığımızda işlemler kısmında yansıma adı kullanıcı adı cpu bellek açıklama vs. görebiliyoruz.
bu verilere c# ile ulaşamadım bi türlü ?
getprocesses dışında yani processname processid veya mainwindowtitle filan dışında en azından bu açıklama veya kullanıcıları çekmek istiyorum.
varmıdır bir yolu ? teşekkürler.
-
böyle bir şey mi ?
http://burakbaskak.blogspot.com/2011/09/c-ile-gorev-yoneticisi.html
edit : yok değilmiş sanırım :)
ThundeR tarafından 04/Kas/12 01:56 tarihinde düzenlenmiştir -
yok hocam o , o an açık olan uygulamaları gösteriyor yani görev çubugunda gördüğümüz onlarında başlıklarıda var o yüzden.
benim için şu 3 üne ulaşabilsem harika olucak :)

-
var ps = Process.GetProcesses(); foreach (var p in ps) { try { var desc = FileVersionInfo.GetVersionInfo(p.MainModule.FileName); Console.WriteLine(desc.FileDescription); } catch { Console.WriteLine("Access Denied"); } }şunu bir denermisin ?aslında codeprojectte falan customize process manager lar var ordaki kodlardan biraz araklarsan bence işini görür :D
FCN tarafından 04/Kas/12 02:08 tarihinde düzenlenmiştir -
FCN bunu yazdı
var ps = Process.GetProcesses(); foreach (var p in ps) { try { var desc = FileVersionInfo.GetVersionInfo(p.MainModule.FileName); Console.WriteLine(desc.FileDescription); } catch { Console.WriteLine("Access Denied"); } }şunu bir denermisin ?aslında codeprojectte falan customize process manager lar var ordaki kodlardan biraz araklarsan bence işini görür :D
ahaha o kadar uğraştırmadın Fatin sağolasın :D fıstık gibi oldu. bide kullanıcı adlarını çekebilirsem degme keyfime..

-
o olayıda getprocessbyname ilemi çekiyorduk nasıl çekiyorduk bi bkaim bulursam yazarım.
-
BarisYigit bunu yazdıFCN bunu yazdı
ahaha o kadar uğraştırmadın Fatin sağolasın :D fıstık gibi oldu. bide kullanıcı adlarını çekebilirsem degme keyfime..

hacı alakasız olacak ama vs 2012 kullanıyorsun. merak ettim nasıl güzelmi. 2010 dan geçiş yapayımmı?
-