folder Tahribat.com Forumları
linefolder C#, Asp.Net, .Net Core
linefolder C# İle Port Dinleme Hakkında Bilgi,Döküman Vs.(İstek)

C# İle Port Dinleme Hakkında Bilgi,Döküman Vs.(İstek)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ak1nc1
    ak1nc1's avatar
    Erkek
    Merhaba arkadaşlar.Başlıkta da belirttiğim gibi, bana, C# ile port dinleme mantığını kavramama yardımcı olacak dökümanlar lazım.Örneğin bir bilgisayarın 80 no'lu portunu dinleme gibi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek

http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms997537.aspx

burdan başlayabilirsin.

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ak1nc1
    ak1nc1's avatar
    Erkek

sandman bunu yazdı:
    -----------------------------

http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms997537.aspx

burdan başlayabilirsin.

-----------------------------

İlgilendiğin için teşekkür ederim.Zaten ya senden yada @legion_of_doom'dan cevap geleceğini düşünmüştüm.Öncelikli olarak Türkçe dokumanlar olması tercihimdir.İngilizce dökümanlar biraz zamanımı uzatacak.Bu işi yapacak bir uygulama geliştirmem lazım genellikle bu işler için System.Net, System.Net.Sockets kütüphanelerini kullandıklarını gördüm. Fakat bunların daha detayına inmem lazım.Bu konuyla igili bana bir kitap yada ingilizce e-book önerebilirmisin.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    Bu konuda kitap bulabileceğini zannetmiyorum ancak codeproject de filan kesin konu hakkında uygulama vardır.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek
    msnini bana yolla, c# da keylogger yapan hatta trojan yapan arkadaşla tanıştırayım, bi kitap hazırlıyordu c# da soket programlama ile ilgili..

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    ben hep yabancı kaynaklara baktıgım için pek türkçe konusunda yardımım dokunamıcak.İngilizce olayında da windows programming guidelar ve api manuellerine bakabilirsin.

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
Toplam Hit: 3117 Toplam Mesaj: 6