C İle Yapılabilecek Zevkli Programlar
-
Arkadaşlar merak ediyorum sizce C d en şunu yazmak zevklidir diyebileceğiniz hangi programlar var ?
Örnek :
1 ' den 59999 a kadar olan sayılar içerisinden rastgele 15 sayı alıcak, bunların 3 ü asal ve bu sayıları büyükten küçüğe sıralayacak.
gibi eğlenceli programlar..
-
#include <stdio.h>
#include <stdlib.h>
int main() {
int i,j;
for(i=0;i<6;i++)
{
for(j=i;j>0;j--)
{
printf("*");
}
printf("\n");
}
system("pause");
return 0;
}
Bildiğim en eğlencelisi bu galiba :)
Ekran çıktısı :
*
**
-
anubisx bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşlar merak ediyorum sizce C d en şunu yazmak zevklidir diyebileceğiniz hangi programlar var ?
Örnek :
1 ' den 59999 a kadar olan sayılar içerisinden rastgele 15 sayı alıcak, bunların 3 ü asal ve bu sayıları büyükten küçüğe sıralayacak.
gibi eğlenceli programlar..
-----------------------------Microsoftun yazdığı çok iyi asal satı bulma kodu var librarden eklersen çok işene yarar şuna kadarkilerin en hızlısı
rastgele 1 59999 a kadar sayı alman çin sran a time ı operatör olarak göndermen lazım sonra bide buyuk küüklük fonsiyonu yazarsın.... kkısca geçtim...
-
Gir takıl hacı..
-
yok hocam verdiğim sadece bir örnekti öylesine, ama bunun gibi programlar işte
-
bugragorkem bunu yazdı:
Gir takıl hacı..
-----------------------------güzelmiş..
-
XCoder bunu yazdı:
bugragorkem bunu yazdı:
Gir takıl hacı..
-----------------------------güzelmiş..
-----------------------------:) teşekkürler.
-
Ödev kokusu alıyorum :)
Şaka bi yana cevap gelmiş. float kullanacaksın, time(NULL) ile saydırırken random atacaksın... Tercihen önce bubble sort ile sıralar sonra asalı kontrol ederdim... ;)
-
hocalar, arkadaş programı nasıl yazacağını sormamış ki. Sadece yazması/düşünmesi eğlenceli olacak ne çeşit programlar/problemler olabilir diye sormuş.