C Kitabı
-
Bizim oldukca gerizekalı olan ünimizde tek boş günümüz olan carşambaya c kursu koymuşlar fakat ist ten gidip gelen ben icin bu adeta bir işkenceki ne zmn ders calısıcam ben sorusunu aklıma getirior ayrıca oyuzden kendim kasıp gecmeyi düşünüorum bunun yuzundende bir c kitabına ihtiyacım var(netten de kasarım ama okadar vaktim olmicak dier derslerden)eger elinde olan varda bana uygun bir fiata bırakabilecek birileri varsa cok memnun olurum
yada ne biliim antika oyun arşivimi veririm fln
kısacası 2nci el c kitabı lazım elinden cıkartan varmı? -
üninin kütüphanesi mutlaka vardır oraya git benim gelişmemiş dediğim marmara ünisinde bile aşırı sayıda fazla programlama kitabı çıktı. sonra bizim ünide maalesef mümkün olmayan bir yöntem olarak kitabı al camdan aşağı at sora kitaba çullan yada ödünç veriyolarsa ödünç al bizde vermiyolarda olmadı bizdeki gibi git fotokopi çektir hem kitaplarıda incelemiş olursun ama kütüphanenize bi git :D
ama yok kütüphanede bulamadım diyosan mademde isttesin git beyazıta özbek çarşısını sor 2.ci katına çık merdivenin karşısında solda kalan tükkana gir. .net mi istersin ne istersin seçimini sen yap etiketin yarısına kapatırsın ben 60 ytl lik kitapları 30 a almıştım işte git orda incele milletten pek medet umma
Toplam Hit: 1682 Toplam Mesaj: 2