C# Ödevi....
-
arkadaşlar C# ta Access veri tabanını kullanarak bir program yazmam lazım. C# tan anlayan üstatların yardımlarını bekliyorum.
-
Ne gibi bi program yazacaksın.Biraz daha ayrıntıya girersen yardımcı olacak arkadaşlar vardır eminim. Bende C# ile ilgileniyorum. Bişeyler yapmaya çalışırım bende.Hem benim içinde pratik olur.Ama ben hep SQL üzerine çalışmıştım.Bi de buna bakarız.
-
kardeşim C ve C++ olarak dökümanlarımı seve seve paylaşırımda C Sharp'dan anlamıyorum :S daha doğrusu cesaret edip bakmadım bile :S Ama eminim çıkar müridler içinden ;)
-
ne programı yazmak istiyorsun ? daha ayrıntılı bir açıklama...
-
kardeş programın konusu bellideğil biz kendimiz istediğimiz bir program yazacaz daha doğru ben yazamayacam anlamıyorum a.q C# dan ya:((
bak ödev şu:
1-konuyu biz belirliyoruz
2-program veri tabanına bağlı olacak yani veri tabanlı bir çalışma olacak
3-veritabanına Form menüsünden yeni kayıt ekleme kayıt silme kayıt düzltme ilk kayıt son kayıt falan işte.
program böle bişi oalcak bu programı bana yazabilecek bir kardeşim varsa çok sevinirim.
NOT:(programın konusunu belirleriz beraber Yada VArsa Aklınızda Bişiler Önerilerinizi Bekliyorum)
Şimdiden teşekkürler....!!
-
arkadaşalr yardım edebilecek kimse yokmu:((((
-
En kolay olarak bi telefon rehberi gibi bişey yapabilirsin.Müsait olduğum zaman bende bişeyler yapmaya çalışmaya çalışırım :) Ado .Net e daha yeni geçtik de onun için benimde pek bi bilgim yok.Ama yinede bakmaya çalışırım...
-
program böle bişi oalcak bu programı bana yazabilecek bir kardeşim varsa çok sevinirim.
----
cok yanlış bir şey demişssin bence. kimse sana burda programı yazıp vermez versede bunun sana bi yararı olmaz :). ama bu konuda sana yardım etmeleri senin acından daha iyi olur die düşünüyorum.
-
ewet cenki kardeş ama anlamıyorum hiç C# tan birazcık çakıyorum işte birazda bilgi var elimde ama hoca ödev a.q ya zayıf alacam sorumluluk sınavlarına gidecem bu sene yada ii bir not alıp geçecem sınıfı:(