C Ödevi Yardım
-
arkadaşlar elimde bi ödev var ama c den gram anlamıyorum :S anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim ya. :S
ödev aşşağıda hiç bilmiyorum c :S
-
$yaziksana = 0
- 4. Ödevin Teslim tarihi 22.12.2010 olup uzatılmayacaktır. Son gün telaşı... $yaziksana = $yaziksana + 1
- Google'a sadece sayfada verilen dört (4) kelimeyi üşenmedim yazdım; 1 ila 2 saat içinde verilen ödev yapılabilirir. Çünkü ilgili dersin ders kendi notları, gereken tüm fonksiyonlar örneklerle beraber mevcut (hatta elemanın biri tbt'den link vermiş). $yaziksana = $yaziksana + 1
#include "stdino.h"
main () {
char yaziksana;
printf(yaziksana,"kere yazık sana\n");
printf("Bu benim ilk yazdığım C programı\n Kendi ödevini yapamayıp başkasının kendi ödevini yapmasını isteyenler beni çok eğlendiriyor.\n Google araması dahil tüm bunları yapmam sadece 10 dakika aldı !\n Bir de adet olduğu üzere, Merhaba Dünya !");
}
Kolay gelsin.
-
Guzel kardesim bilgisayar bolumundeysen mecbursun sen bundan anlamaya. Simdi biri sana yardim etse kotuluk etmis olur.
-
KaptanMagaraAdami bunu yazdı:
-----------------------------
$yaziksana = 0
- 4. Ödevin Teslim tarihi 22.12.2010 olup uzatılmayacaktır. Son gün telaşı... $yaziksana = $yaziksana + 1
- Google'a sadece sayfada verilen dört (4) kelimeyi üşenmedim yazdım; 1 ila 2 saat içinde verilen ödev yapılabilirir. Çünkü ilgili dersin ders kendi notları, gereken tüm fonksiyonlar örneklerle beraber mevcut (hatta elemanın biri tbt'den link vermiş). $yaziksana = $yaziksana + 1
#include "stdino.h"
main () {
char yaziksana;
printf(yaziksana,"kere yazık sana\n");
printf("Bu benim ilk yazdığım C programı\n Kendi ödevini yapamayıp başkasının kendi ödevini yapmasını isteyenler beni çok eğlendiriyor.\n Google araması dahil tüm bunları yapmam sadece 10 dakika aldı !\n Bir de adet olduğu üzere, Merhaba Dünya !");
}
Kolay gelsin.
kendi ödevim değil bi arkadaşıma yardımcı olmak istedim :S -
Shephard bunu yazdı:
kendi ödevim değil bi arkadaşıma yardımcı olmak istedim :S
-----------------------------Hocam altından kalkamayacağın işe girmicen o zaman :)
Kaldı ki senin veya arkadaşının, sonuçta son güne bırakmış, programlama okuyo ve programlama bilmiyo :)
-
Ya benim anlamadigim ogretmen kalkipta size "Hadi bana ATM sistemi yaz" demiyor.
O ogretmenin size sordugu sorularin cevabini mutlaka daha onceden gormus olmalisiniz.
Kendin oturup yazsan ve hocaya da ancak bu kadar yapabildim diyecek kadar cesaretin olsa eminim iyi not alirsin.
-
sniperscope bunu yazdı:
Ya benim anlamadigim ogretmen kalkipta size "Hadi bana ATM sistemi yaz" demiyor.
O ogretmenin size sordugu sorularin cevabini mutlaka daha onceden gormus olmalisiniz.
Kendin oturup yazsan ve hocaya da ancak bu kadar yapabildim diyecek kadar cesaretin olsa eminim iyi not alirsin.
-----------------------------Veya "ben şunu şunu yaptım, şöyle şöyle bir sorunla karşılaştım. Ne yapabilirim" diye sorsa bir çok insan seve seve yardımcı olur.
Öğretmenine tam bir ödev sunar böylece. Tam bir ödev sunmak ne kadar önemli olsa da burada amaç, en azından olması gereken, bu işi yapmayı öğrenmektir.
Değil mi ?