folder Tahribat.com Forumları
linefolder C - C++
linefolder C++ Ödevine Yardım Edermisiniz

C++ Ödevine Yardım Edermisiniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jandark06
    jandark06's avatar
    Erkek
    arkadaşlar ödevim bu pek bi bilgim yok c++ hakkında daha 4 haftalık bilg müh 1. sınıf öğrencisiyim ödevin türkçeye çevrilmiş hali yardım ederseniz çok sevinirim hatta yazan olursa çook makbul geceçer

Aşağıdaki görevleri gercekleştirecek bir c programı yazın. Santimetre olarak girilen bir veriyi karşılığı olan feet (tamsayı) ve inc (ondalık sayı) olarak sonuc alınacak. incler virgülden sonra 1 basamak olarak yazılacak.
    2.54 santimetre 1 inc ve 12 inc 1 feet olarak alınacak.
    Eğer girdi 333.3 ise cıktı formatı aşağıdaki şekilde olmalı:
    333.3 santimetre, 10 feet ve 11.2 inc' tir.

100 kişi 10 kişiyi öldürürse trajedi,10 kişi 100 kişiyi öldürürse strateji olur
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    kafa basmaz benim

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mc_cO_By
    Mc_cO_By's avatar
    Erkek

Hacı çok basit bir ödev vermişler. Hatta değerler bile elinde, onları da araştırmak zorunda değilsin.

Bu kadar basit birşeyde bile hazıra kaçman, senin zararına olur.

C++ kullanıcıdan değer alma, sonucu ekrana yazdırma, değişkenler, değişken tipleri vs şeklinde küçük araştırmalarla sonuca gidersin her türlü.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jandark06
    jandark06's avatar
    Erkek
    hocam o komutları bilmiorum bilsem bana bişi yazarsanız çok sevinirim

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mc_cO_By
    Mc_cO_By's avatar
    Erkek

Hacı emin ol gönlüm buraya yazmaya el vermiyor. Çünkü biliyorum ki sana kötülük yapacağım.

Google ı kullanmaya alışman gerek, fazlasıyla ihtiyacın olacak çünkü.

http://www.cagataycebi.com/programming/c_programming/c_programming_1.html

Şöyle bir iyilik daha yapayım. İlk 2-3 ders sana bu ödevle ilgili hemen hemen her şeyi verecektir.

Uygulayarak gidersen 1 saat kaybedersin çok çok.

Belki şu an için kızıyorsun ama insan zamanla anlıyor hazırın aslında kendisine sürekli zarar verdiğini.

Çok güzel bir bölümdesin. Belki de hepimizin hayallerinde olup gidemediği.

Sen kıymetini bil bölümünün ki biz daha az üzülelim, hak eden kişiler o sıralarda olduğu için. Kolay gelsin.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ErK
    ErK's avatar
    Erkek

Mc_cO_By bunu yazdı:
    -----------------------------

Hacı emin ol gönlüm buraya yazmaya el vermiyor. Çünkü biliyorum ki sana kötülük yapacağım.

Şöyle bir iyilik daha yapayım. İlk 2-3 ders sana bu ödevle ilgili hemen hemen her şeyi verecektir.

Belki şu an için kızıyorsun ama insan zamanla anlıyor hazırın aslında kendisine sürekli zarar verdiğini.

en kıymetini bil bölümünün ki biz daha az üzülelim, hak eden kişiler o sıralarda olduğu için. Kolay gelsin.

eywallah hoca çok iyi açıklamışsın...kendin uğraşarak öğrenirsen hem sana olağanüstü haz verir hem de olaylar arasında bağlantı kurma yeteeğin gelişir...ewt bilg. müh benm de tercihimdi yazmadığma pişmanm...

hangi çılgın beni banlayacakmış şaşarım...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jandark06
    jandark06's avatar
    Erkek
    Mc_cO_By bunu yazdı:

Sen kıymetini bil bölümünün ki biz daha az üzülelim, hak eden kişiler o sıralarda olduğu için. Kolay gelsin.

çok saol hocam açıklamanda çok süper eline sağlık araştırıp yazim çok teşekkürler

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mc_cO_By
    Mc_cO_By's avatar
    Erkek
    Sen sağol hacı. Takıldığın bir şey olursa ödevinle ilgili yine sorarsın konu altından.
Toplam Hit: 1864 Toplam Mesaj: 8