C++ Ödevine Yardım Edermisiniz
-
arkadaşlar ödevim bu pek bi bilgim yok c++ hakkında daha 4 haftalık bilg müh 1. sınıf öğrencisiyim ödevin türkçeye çevrilmiş hali yardım ederseniz çok sevinirim hatta yazan olursa çook makbul geceçer
Aşağıdaki görevleri gercekleştirecek bir c programı yazın. Santimetre olarak girilen bir veriyi karşılığı olan feet (tamsayı) ve inc (ondalık sayı) olarak sonuc alınacak. incler virgülden sonra 1 basamak olarak yazılacak.
2.54 santimetre 1 inc ve 12 inc 1 feet olarak alınacak.
Eğer girdi 333.3 ise cıktı formatı aşağıdaki şekilde olmalı:
333.3 santimetre, 10 feet ve 11.2 inc' tir. -
kafa basmaz benim
-
Hacı çok basit bir ödev vermişler. Hatta değerler bile elinde, onları da araştırmak zorunda değilsin.
Bu kadar basit birşeyde bile hazıra kaçman, senin zararına olur.
C++ kullanıcıdan değer alma, sonucu ekrana yazdırma, değişkenler, değişken tipleri vs şeklinde küçük araştırmalarla sonuca gidersin her türlü.
-
hocam o komutları bilmiorum bilsem bana bişi yazarsanız çok sevinirim
-
Hacı emin ol gönlüm buraya yazmaya el vermiyor. Çünkü biliyorum ki sana kötülük yapacağım.
Google ı kullanmaya alışman gerek, fazlasıyla ihtiyacın olacak çünkü.
http://www.cagataycebi.com/programming/c_programming/c_programming_1.html
Şöyle bir iyilik daha yapayım. İlk 2-3 ders sana bu ödevle ilgili hemen hemen her şeyi verecektir.
Uygulayarak gidersen 1 saat kaybedersin çok çok.
Belki şu an için kızıyorsun ama insan zamanla anlıyor hazırın aslında kendisine sürekli zarar verdiğini.
Çok güzel bir bölümdesin. Belki de hepimizin hayallerinde olup gidemediği.
Sen kıymetini bil bölümünün ki biz daha az üzülelim, hak eden kişiler o sıralarda olduğu için. Kolay gelsin.
-
Mc_cO_By bunu yazdı:
-----------------------------Hacı emin ol gönlüm buraya yazmaya el vermiyor. Çünkü biliyorum ki sana kötülük yapacağım.
Şöyle bir iyilik daha yapayım. İlk 2-3 ders sana bu ödevle ilgili hemen hemen her şeyi verecektir.
Belki şu an için kızıyorsun ama insan zamanla anlıyor hazırın aslında kendisine sürekli zarar verdiğini.
en kıymetini bil bölümünün ki biz daha az üzülelim, hak eden kişiler o sıralarda olduğu için. Kolay gelsin.
-----------------------------eywallah hoca çok iyi açıklamışsın...kendin uğraşarak öğrenirsen hem sana olağanüstü haz verir hem de olaylar arasında bağlantı kurma yeteeğin gelişir...ewt bilg. müh benm de tercihimdi yazmadığma pişmanm...
-
Mc_cO_By bunu yazdı:
-----------------------------Hacı emin ol gönlüm buraya yazmaya el vermiyor. Çünkü biliyorum ki sana kötülük yapacağım.
Sen kıymetini bil bölümünün ki biz daha az üzülelim, hak eden kişiler o sıralarda olduğu için. Kolay gelsin.
-----------------------------çok saol hocam açıklamanda çok süper eline sağlık araştırıp yazim çok teşekkürler
-
Sen sağol hacı. Takıldığın bir şey olursa ödevinle ilgili yine sorarsın konu altından.