C++ Örnek Arıyorum (Gemi, Yolcu Sayısı, Rota Vs.)
-
a) Klavyeden dosyaya deniz ulaşımı bilgileri girmek için bir program yazınız. (K<25)
Liman adı: Morska gara Varna
Rota, gemi adı, kaptan adı, bilet fiyatları (1.sınıf, 2.sınıf), sınıfa ait yolcu sayısı, satılan toplam bilet sayısı (seçilen ay içinde), dosyanın anlık içeriğinin ekrana çıkartılması.
b) Klavyeden gemi ismi girilmesiyle geminin (a) bilgilerinin görüntülenmesi
c) Gemilerin toplam satılan bilet sayılarına göre büyükten küçüğe göre sıralanması
Ana fonskiyon main() altfonksiyonları seçmek için menu ve bilgilerin durumlarının izlenmesi.
Global değişkenler veya fonksiyonlar (parametre gönderimli) - opsiyonelyarına kadar bitirp hocaya vermem gerekiyo, elinde buna benzer bi örne olan varsa yollayabilir mi, başka türlü yetişmez. Değiştirip, eksik kısımların tamamlarım.
-
Beyler yok mu aranızda benzer bi örneği olan, yarına yetiştirmem lazım :S
-
Aga kodları yazmaya başla yarına anca yetişir. hazır yazılıp verilmesini bekleme, öyle bir şeyin olacağına ihtimal vermiyorum pek.
-
Mc_cO_By bunu yazdı:
-----------------------------
Aga kodları yazmaya başla yarına anca yetişir. hazır yazılıp verilmesini bekleme, öyle bir şeyin olacağına ihtimal vermiyorum pek.
-----------------------------
Hazır yazılmasını beklemiyorum zaten, daha önce yazılmış benzeri bişey varsa istiyorum.