C# PDF Printer ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyif Pezosu
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo

Merhabalar elimde 8.000 adet pdf bulunduran bir klasor mevcut. 
    "C:\Program Files\Adobe\Reader 9.0\Reader\AcroRd32.exe" /h /p C:\pdflist\1.pdf
    seklinde yazdirmaya basladim. ilk 20-30 pdf'i yazdirdiktan sonra program kesiliyor (ram - islemci kullanimi normal) bir hata vermeden exe'ye komut gidiyor ama acrobat yazdirmiyor.

bunun icin biraz arastirdim PDFbox die bir kutuphane buldum.

[code]

using System;

using System.Collections.Generic;

using System.ComponentModel;

using System.Data;

using System.Drawing;

using System.Text;

using System.Windows.Forms;

using org.pdfbox.pdmodel;

using org.pdfbox.util;

namespace pdf1

{

public partial class Form1 : Form

{

public Form1()

{

InitializeComponent();

}

private void button1_Click(object sender, EventArgs e)

{

PDDocument doc = PDDocument.load(@"C:\pdflist\1 (0).pdf");

//doc.print();

doc.print();

}

}

}

[/code] 
    doc.print(); 'i gostererek "Given print service array / attributes may not be null" hatasi veriyor. bu konuda bir bilgisi olan varmidir acaba ?

Bana balık tutmayı öğretmeyin; ben balıkçı değilim. Felsefe yapmayın. Ben şefim, aşçıyım. Bana parasıyla balık verin; sushi yapıp satayım, hepimiz karnımızı doyuralım. Yoksa hepimiz balıkçı olursak, bu gölde balık kalmaz. Sürdürülebilir olmalıyız. Çünkü bugün aç bıraktığınız insan, yarın karşınıza harami olarak çıkabilir; kendine de size de zarar verebilir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

print meotodu geriye ne dönüyor ?

print metodu içine parametre alıyor mu ?

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyif Pezosu
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo
    print void olarak geciyor bir sey dondurmuyor. parametrede istemiyor.
    (projeyide bir upload edeyim dedimde rapidden link yasakmi :D bilmiyorum)
    http://rapidshare.com/files/244760495/pdf1.rar

Bana balık tutmayı öğretmeyin; ben balıkçı değilim. Felsefe yapmayın. Ben şefim, aşçıyım. Bana parasıyla balık verin; sushi yapıp satayım, hepimiz karnımızı doyuralım. Yoksa hepimiz balıkçı olursak, bu gölde balık kalmaz. Sürdürülebilir olmalıyız. Çünkü bugün aç bıraktığınız insan, yarın karşınıza harami olarak çıkabilir; kendine de size de zarar verebilir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek

bende buna benzer birşey yapmıştım gerci javayla ama onuda şöyle yaptım.Nette pdf viewer companent diye aratınca bir sürü companent çıkıyor çoguda demo olarak kaynak koduyla beraber uygulamalar sunuyor o uygulamaları boza yapa yapmıştım sende deniyebilrisin şansını

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyif Pezosu
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo

kullanmaa calistigim pdfbox da o tarz birsey hatta :) hemde java tabanli. adobenin derlemesi farkli bir thread icirsinde gerceklesiti icin siciyormus bu gun fark ettim.

microsoftn nasil bunn icin bir kendi bileseni olmaz ona sasirdim birton dotnetfx'n icinde 

Toplam Hit: 2238 Toplam Mesaj: 5