C# Ses İşleme Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kajmerpac
    kajmerpac's avatar
    Erkek

winamp için küçük bir uygulama yapmaya çalışıyorum.müzik çalarken change dediğimde başka şarkıya geçmek istiyorum mesela ama bi sorunum var winampta şarkı çalarken benim komutu algılayamıyorum bunu çözebilmemin bir yolu var mı?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpArK
    SpArK's avatar
    Erkek
    kajmerpac bunu yazdı

winamp için küçük bir uygulama yapmaya çalışıyorum.müzik çalarken change dediğimde başka şarkıya geçmek istiyorum mesela ama bi sorunum var winampta şarkı çalarken benim komutu algılayamıyorum bunu çözebilmemin bir yolu var mı?

Ses komutunu dinlerken, bir yandan da müzik çalıyor, senin sesin arka planda gidiyor ^_^

Kinect SDK de, Confidence level denen bir property vardı, onu azaltıp gürültülü ortamdaki bazı komutları daha iyi alıyorduk ama bu sefer false alarms çok geliyordu :/

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kajmerpac
    kajmerpac's avatar
    Erkek
    SpArK bunu yazdı
    kajmerpac bunu yazdı

Ses komutunu dinlerken, bir yandan da müzik çalıyor, senin sesin arka planda gidiyor ^_^

Kinect SDK de, Confidence level denen bir property vardı, onu azaltıp gürültülü ortamdaki bazı komutları daha iyi alıyorduk ama bu sefer false alarms çok geliyordu :/

başka bi yol yokmu hocam bi yerde gürültüyü almıyordu ama nerde buldugumu unuttum bulamıyorumda :S

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kajmerpac
    kajmerpac's avatar
    Erkek

up:s

Toplam Hit: 1022 Toplam Mesaj: 4