C# Ta Veri Kaydı Hatası
-
arkadaşlar kodlarımı yazmışım sorun yok bağlantıda falan ama kaydetme esnasında hata veriyo.. bi bakarmısın neden olabilir bu hata :(

-
Databasedeki sütunlarından birisi yada bircoğu eklemek istediğin verinin uzunluğundan daha kısa hocam.
DB tablondaki boyutları arttır
-
db deki boyutlar zaten metin... ve birde not var.. yane o anlamada sıkıntı oldugunu sanmıyorum... richtext haric diğerleri metin 255 karakter ve buda çok fazla yeterli bi değer sanırım... yanılıyormuyum?
-
SSC bunu yazdı:
-----------------------------Databasedeki sütunlarından birisi yada bircoğu eklemek istediğin verinin uzunluğundan daha kısa hocam.
DB tablondaki boyutları arttır
-----------------------------resim bu mesajı yazarken görünüyor adminlere sesleniyorum. insert komutunuda tam olarak göstersene
-
teşekkür ederim arkadaşlar sorun hem kodlamamda hemde database de cıktı... kodlama alanımda sql cümleciğimde alan belirlemelerde uzantıları girmediğimden örneğin "textbox1" demişim ama "textbox1.text" dememişim. buda database şu kaydı yolluyu " System.Windows.Forms.TextBox, Text: kaydedileccek yazı " doğal olarak metin 255 yetersiz geliyodu buna...
hallettim sayılır....