C# Ta Veri Kaydı Hatası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CANN1
    CANN1's avatar
    Erkek

arkadaşlar kodlarımı yazmışım sorun yok bağlantıda falan ama kaydetme esnasında hata veriyo.. bi bakarmısın neden olabilir bu hata :(

http://a1112.hizliresim.com/s/d/11zgk.jpg

Carpe Diem
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSCSSC
    ssc
    ssc's avatar
    Erkek

Databasedeki sütunlarından birisi yada bircoğu eklemek istediğin verinin uzunluğundan daha kısa hocam.

DB tablondaki boyutları arttır

SSC
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CANN1
    CANN1's avatar
    Erkek

db deki boyutlar zaten metin... ve birde not var.. yane o anlamada sıkıntı oldugunu sanmıyorum... richtext haric diğerleri metin 255 karakter ve buda çok fazla yeterli bi değer sanırım... yanılıyormuyum?

Carpe Diem
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UCANTENEKE
    UCANTENEKE's avatar
    Erkek

SSC bunu yazdı:
    -----------------------------

Databasedeki sütunlarından birisi yada bircoğu eklemek istediğin verinin uzunluğundan daha kısa hocam.

DB tablondaki boyutları arttır

-----------------------------

resim bu mesajı yazarken görünüyor adminlere sesleniyorum. insert komutunuda tam olarak göstersene

Bence bu dünya üzerinde seçilmiş ırk diye bi kavram varsa bu ırk kesin ruslardır.Onlar daha iyisini yapana kadar en iyisi onlar
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CANN1
    CANN1's avatar
    Erkek

teşekkür ederim arkadaşlar sorun hem kodlamamda hemde database de cıktı... kodlama alanımda sql cümleciğimde alan belirlemelerde uzantıları girmediğimden örneğin "textbox1" demişim ama "textbox1.text" dememişim. buda database şu kaydı yolluyu " System.Windows.Forms.TextBox, Text: kaydedileccek yazı " doğal olarak metin 255 yetersiz geliyodu buna... 

hallettim sayılır....

Carpe Diem
Toplam Hit: 2629 Toplam Mesaj: 5