C# Thread Kill Hakkında (Çözüldü)
-
Merhaba arkadaşlar bir problemim var biraz araştırdım. ama sorumun cevabına bir türlü ulaşamadım.
elimde bir process var. farzı misal firefox.exe
ben bu process'in tüm thread larına erişebiliyorum C# ile fakat thread lar bana id olarak geliyor ben bunları isim olarak almak istiyorum.
Not : oyunda bir güvenlik var process hacker 2 ile bunu geçebiliyorum ama amacım bunu c# ile o thread ı kapatarak çözmek. bununla ilgili olarak elinde kaynağı olan arkadaş var mı?
yada aşağı resmi atayım.

Yukarda gösterilen 2 threadı c# ile kapatmak istiyorum. yardımlarınızı bekliyorum.
ÇÖZÜM.
IntPtr xxx = OpenThread(ThreadAccess.TERMINATE, false, (uint)ThreadId);
TerminateThread(xxx, 1);
DuPi tarafından 03/Oca/16 20:01 tarihinde düzenlenmiştir -
Soruyu şöyle değiştireyim. thread id 'si bilinen bir thread'ın bilgilsine nasıl ulaşılır...Get thread information
-
selam,
istediğin şey kolay görünüyor ama kolay değil hocam, c# ile unmanged code lara ulaşacağını sanmıyorum direk o yüzden çözümü win32.
tabi önce wrapper da bulman gerek.
burada senin konunla ilgili bilgiler var, ama eleman hala çözememiş. muhtemelen cpp kodunu bulmuşlardır ama c# tarafı için wrapper yok. mobilde olduğum için pek araştıramadım çözümü, ama işin kolay değil pek
-
Hocam bunu bir dene
try { foreach (Process proc in Process.GetProcessesByName("utorrent")) { proc.Kill(); } } catch(Exception ex) { MessageBox.Show(ex.Message); }Mobildem kod duxgun cikmadi :(
-
@unbalanced hocam konuyu anlamışsın. :)
@dhmm hocam bu öyle değil senin yaptığın process i yok ediyor ben process içindeki threadlardan birini yok etmek istiyorum.
-
GetModuleFileNameExA döngüye sokarak modullerin isimlerini al GetProcAddress ile thread başlangic adresini al writeProcessMemory ret3 komutunu byte olarak yazdir
bu apileri kullanman gerek diye hatirliyorum bu apileri googledan arastir
ustura tarafından 03/Oca/16 15:32 tarihinde düzenlenmiştir -
2 gündür araştırıyorum. modül olarak bulunabiliyordu ama kapatamadım.
-
Müdür o iş anca win apileriyle olur.
https://gist.github.com/fresky/4984544
Bu örnek koddan yürüyebilirsin.
-