folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder C: Üzerindeki Dosya Sistemi Denetleniyor - Windows 7 Sorunu

C: Üzerindeki Dosya Sistemi Denetleniyor - Windows 7 Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByTechno
    ByTechno's avatar
    Erkek

C: üzerindeki dosya sistemi denetleniyor
    Dosya sistemi türü OS
    Disklerin birinde tutarlılık gözden geçiresi yapılması gerekmekte ....

kaç gündür açılışta bu hataı veriyor, 10 dan geriye doğru sayıyor.. bir yuşa bassam açılıyor basmasam gelip 1.de durup kalıyor bişey denetlediği yok. biraz araştırdım sistem dosyalarında sorun varmış ondan kaynaklanıyormuş. Denetlemesine zin verin diyorlar ama denetlemiyorki!! öylece donup kalıyor 1'De..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

hacı c ye sağ tıkla denetle de 2 kutucuğu seç ok de yeniden başlattır tam denetleme yapsın

bekle acele etme win 7 chkdsk i xp gibi değil duruyo duruyo birden ilerliyor

2-3 saat te yine olmazsa mutlaka kurtarma cdsi yapmışsındır? yapmadıysan açılışda chkdsk i kapat yapmasın nette onunla ilgili kayıt defteri dökümanları var araştırırsan bulursun ama ilerde ciddi sorunlar çıkabilir

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByTechno
    ByTechno's avatar
    Erkek

kurtarma cdsi yapmadım :) hep sonra sonra sonra dedim öyle kaldı.. ya bi tane asusun verdiği cd var, onarmak için ama bi türlü çalıştıramadım.. nasıl cd anlamadım. dışarı çıkcam şimdi ozaman denetlemeyi açayım öyle kalsın 2-3 saat dönüşte bakayım bi duruma..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByTechno
    ByTechno's avatar
    Erkek

olmadı ya.. dediğim gibi 1sn kala donuyor.. öylece 2 saat bekledi birşey olmadı.. nasıl çözebilirim bunu :S

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

ByTechno bunu yazdı:
    -----------------------------

olmadı ya.. dediğim gibi 1sn kala donuyor.. öylece 2 saat bekledi birşey olmadı.. nasıl çözebilirim bunu :S

-----------------------------

chkdsk uygulamasını başlarken kaldır

hdd de sorun olabilir benim hddler bozulmaya yakın yapardı

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 3380 Toplam Mesaj: 5