C3 Geçici Şebeke Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiL3MAN
    FiL3MAN's avatar
    Erkek

c3 üm var. wifi ile bağlantı kuruyorum fakat geçici şebeke sorunu bağlantı kurulamıyor diyor internete girmiyor. opera miniden giriyor fakat normal girmiyor. birşey indirmek istediğimde de opera miniden ciktiği için hiçbirşey indiremiyorum. Sorun hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

Yazılımını güncelle. *#0000# ile versiyonunu öğrenebiliyodun sanırım. 4.45tir büyük ihtimalle,sen onu 8küsur bişeye güncelleyeceksin.

-Hard formatla bile silinemeyen arama kayıtları temizlenir,bir daha da aynı sorun olmaz.

-Telefon vodafone vs kampanyalıysa açılıştaki firma reklamı kalkıyor. (benimkini telefoncu bi şekilde tüm hatlara açtırmış sıfır telefon olarak satmıştı bana,gprs falan kullanamıyodum,birde açılışta vodafone reklamı çıkıyodu. Reklam kalktı ama diğer zımbırtılar düzeldimi bilmiyorum telefonu kullanmıyorum şu anda)

Yani bu seninde sorununu çözer herhalde.

http://www.reis-ieagles.com/anlatimlar-makaleler/phoenix-navifirm-ile-surum-yukseltme-ve-turkcelestirme-anlatimi-by-reis-i-eagles-t1788.html

phoenix nokia diye araştır hem programı hemde atacağın firmwareyi bulabilirsin googledan. usb kablosu birde bir iki programla hallediyosun 5dkda :)

:)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatihari41
    fatihari41's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

en itibari ile son guncellştirme 8,70

FthAяI(!)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

aynen. 8.70 yüklüymüş benimkinde de.

http://www.maxicep.com/nokia-s40-ve-java-destek/c3-00-rm-614-8-70-versiyon-580350.html

navifirm programının kullanımını anlatan bi adres vermiş şu konuda birisi. navifirmle indiriyosun bi klasöre atıp kuruyodun. orda ben bi sıkıntı yaşamıştım,arıza oldu sanmıştım ama klasör adıyla ilgili bi sorundu yanlış hatırlamıyosam. anlatılanlarda bu hatayı alırsanız şu programı kullancaksınız falan diyodu ama klasörle ilgili bişeyi düzeltip işlemi yeniden yaptığımda düzelmişti. Yani sen yapmayı dene,eğer kasa bağlanmamış monitördeki "no signal" yazısı gibi bi hal alırsa ekran korkma,aldığın hatayı yazarsın hallederiz

:)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiL3MAN
    FiL3MAN's avatar
    Erkek

teşekkürler dostlar aynen dediğiniz gibi 4.45 diyor. vodafone reklami da war. Kablo bulabilirsem yapayım. Eyvallah

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiL3MAN
    FiL3MAN's avatar
    Erkek

Eski konuyu canlandırmak gibi bişi olacak ama, hem derdime çare bulma çabası hemde başka sıkıntı yaşayanlar için de öncülük olsun diye yazıyorum. Hiçbir yerde yazmıyor araştırdım. Neyse konuya döneyim güncellemeyi yaptım. v8.63 oldu fakat sorun hala aynı. Önceden yapılandırma ayarlarından varsayılanı kişisel yapıyordum indirme bazen yapıyordu. Şimdi geçici şebeke sorunu diyor biraz bekliyorum indirmiş gibi oluyor. İndirdiğim şeyi açmaya çalıştığımda ise kapatiliyor diyo kapatıyor. Bu birşey indirirken gelen geçici şebeke sorununu nasıl halledeceğiz yav. Telin wifi özelliği var birşey indiremiyorum :D 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiL3MAN
    FiL3MAN's avatar
    Erkek

yokmu dostlar bilgisi olan gören duyan =)

yazılım güncelleme yapınca vodafone simgesi gitmedi bu arada

Toplam Hit: 11060 Toplam Mesaj: 7