C.4D: İlk3d Çalışmam

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oksijen
    oksijen's avatar
    Erkek

zamanla geliştiricem inşalah kendimi. camdan nasıl şişe yapabilirim birtürlü kaplamasını beceremim şarap şişem en kötü modelim oldu :D neyse tavsiye ve yardımlarınızı bekliyorum cinema 4d kullanıyorum.

asd

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

Hocam ilk başta olabilicek en iyi şeyi yapmışsın :D tavsiyem yok sana çalıştıkça gelişeceksin süreç her zaman böyle :D 
    Bi kaç ay gelişmeye devam ediceksin hocam sonra öğrendim havasına girersin ama kafandakileri yapamıcaksın :D o zaman pes etmezsen gerisi gelir :D 
    zaman bağlı herşey zaman ve çalışma + emek ;) sana tavsiyelerim sadece bunlar ;) 

şimdi için bi önerim ; anti aliasingi aç hocam :D  

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Usta yoda oralada galiba : ))

Çok güzel olmuş ilk deneme bile denmez...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oksijen
    oksijen's avatar
    Erkek

genelde deneme yanılma gidiyom azcık helpten falan bakıyorumda  anti aliasingi ayarlarını render aayrlarında mı açıcam. bulamadım da:D. desteğiniz için sağolun. birde cam kapmaları nasıl yapıcaz o konuda sıkıntım var.

edit:  anti aliasingi işini çözdüm gözümüm önündeki şeyi görmemişim. dahagüzel oldu sağol.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Evladım çalışmaların kabul olmuş,şimdi çalışmalarına anti alisingi eklemeli ve banada rapor vermelisin.

http://www.youtube.com/watch?v=B9X2ZSXvJXQ

Toplam Hit: 1012 Toplam Mesaj: 5