C5-03 Ve Express Müzik Sorularım Var
-
uzun zamandır kullandığım w810 dan sıkıldım ve yine şu anki teknolojiye göre bir çok özelliği olan bir telefon almak istiyorum 5800 da özellikle her şey var fiyat olarak iyi c5-03 de buna yakın bir telefon ve daha kibar şimdi ilk sorum c5 express müzik değil olmayınca müzik çok farkediyormu (w810 daki müzik keyfimi arattırmasın sonra) c5 kullananlar memnunlarmı
-
uppp
-
dostum ben de telefon bakıyordum. nokia c5-03 almaya karar vermek üzereydim tip olarak çok şık bir telefon özellikleri de güzel gibi görünüyor.ancak birkaç sitede dokunmatiği çok kötü gibi bir çok yorum okudum daha sonra okulda bir arkadasta rastladım telefona elime alıp inceledim.dokunmatik yazıyor ama telfon dokunmatik değil bastırmatik hatta ittirmatik resmen. bütün gücünle bastırman gerekiyor hiç hassas değil hem de hiç ! telefon arada takılma yapıyormus nokiaların genel özelliğidir zaten bu symbian işletim sistemi çok kullanıssız yeni akıllı telefonlar için. vs vs vazgeçtim. akıllı telefon alıcaksan ya iphone ya da samsung android işletim sistemli telefonlar öneriliyor. bir de bana göre bazı lg modelleri fena değil gibi optimus one vs. paran varsa iphone al. kesinlikle ama kesinlikle nokia alma. (kullandıgım teelefon nokia 6300 slide:hiç memnun değilim)
-
5 gün önce c5-03 aldık arkadaşımıza . Dokunmatiğin sensitive ayarını yapabiliyorsun ve bence 5800 ' dan daha kibar. evet ara sıra takılma yapıyor ama bu nokia nın tüm telefonlarında var . Dokunmatik öyle kötü değil yani üstündeki jelatinle birlikte bile rahatlıkla kullanıyorsun ama önce kendine göre ekrarnın kalibrasyonunu yapmalısın tabiki... Ben şahsen dokunmatikten gayet memnun kaldım bu telefondan .
-
dokunmatiğinden ziyade telefondaki wifi gps olduğu için her özellikten az da olsa olduğu için artık bir değişiklik istiyorum ama bilemiyorum
-
sunyy2003 bunu yazdı:
-----------------------------
dokunmatiğinden ziyade telefondaki wifi gps olduğu için her özellikten az da olsa olduğu için artık bir değişiklik istiyorum ama bilemiyorum
-----------------------------3.5 G den bağlanıyo usta :D valla tavsiye ederim ben ... kamerada daha iyi 5800'dan 5 mp . ama flashı yok o kötü.
-
Coiner bunu yazdı:
sunyy2003 bunu yazdı:
-----------------------------3.5 G den bağlanıyo usta :D valla tavsiye ederim ben ... kamerada daha iyi 5800'dan 5 mp . ama flashı yok o kötü.
-----------------------------hocam peki bu telde çatlama muhabbeti var herkeste olmuş bu olay varmı bilgin
-
sunyy2003 bunu yazdı:
hocam peki bu telde çatlama muhabbeti var herkeste olmuş bu olay varmı bilgin
-----------------------------hocam arkadaşa da alalı 5 gün oldu ama cidden kasa çok sağlam görünmüyor özellikle arka kapak dandik biraz sanki . ama telefonu çok düşürmüyorsan vesaire birşey olacağını sanmam ...
-
Coiner bunu yazdı:
sunyy2003 bunu yazdı:
hocam peki bu telde çatlama muhabbeti var herkeste olmuş bu olay varmı bilgin
-----------------------------hocam arkadaşa da alalı 5 gün oldu ama cidden kasa çok sağlam görünmüyor özellikle arka kapak dandik biraz sanki . ama telefonu çok düşürmüyorsan vesaire birşey olacağını sanmam ...
-----------------------------alanların hep kasa çatlama muhabbetleri oluyorda bilmiyorum ya karar veremiyorum