Cache Poisoning Nasıl Yapılır?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek

cache poisoningin ne olduğunu değil nasıl yapıldığını soruyorum ama yine de ne demek istediğimi söyleyeyim yanlış anlaşılma olmasın ;

hedef dns serverın cache şine sahte IP adresleri ekleyip trafiği kendi  IP me yönlendirmek istiyorum.

İşte merakım bu yönde.Bunu nasıl yapıcaz.Herhangi bir exploit yardımıyla mı,program yardımıyla mı.Çok aradım ama bulamadım nasıl yapıldığına yönelik.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

gerçekten merak ettiğim bi konu

buffer owerflowlar nasıl istenilen veri halinde hekırcıya döndürülür fln

anlayan vardır umarım 

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek

tamam arkadaşlar sorun hallolmuştur : ) .linux kullanmadığımdan bir takım eksiklikler var ama rene & spammeandie ye yardmlarndan dolayı teşekkürler + 4-5 saatlik araştırma konuyu iyi bi şekilde kavramama  yetti

NOT : döküman yazıcam diye döküman okumanın bir işe yaramadığını da anlamış oldum ; )[anlayana]

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek
    AntiOksidan bizede anlatman mümkün mü ?

"biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız... hepimiz heba oluyoruz... bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz..
Toplam Hit: 1102 Toplam Mesaj: 4