Cad Cam Soru Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uz-i
    uz-i's avatar
    Erkek
    PTC.PRO.ENGINEER.WILDFIRE.v3.0.M210 ben bu programı nasıl pc kurabilirim bütün forumlara baktım herkes lisans ta takılıyor kurabilen varmı ve lisanslaması nasıl oluyor delircem sabaha kadar arastırdım bulamadım

cnc prog. ugs nx solid autocad [IMG]http://img66.imageshack.us/img66/3489/adslnahalirsin5ry6in5ci4md.gif[/IMG]
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek
    Hocam programın linkini upload edersen bizde kurmayı dener sonuçları yazarız bide ne işe yarıyor bu ?

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uz-i
    uz-i's avatar
    Erkek
    cad cam olarak  cizim programı

cnc prog. ugs nx solid autocad [IMG]http://img66.imageshack.us/img66/3489/adslnahalirsin5ry6in5ci4md.gif[/IMG]
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek
    uz-i bunu yazdı:
    -----------------------------
    cad cam olarak  cizim programı
    -----------------------------
    anlamadım hocam sen bi link yollasana bana indirp bakayım bi

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zula
    zula's avatar
    Erkek

tam olarak bilmiyorum ancak ben de bazı sağlam prog.lar yüklerken lisans olayı şöyle oluyor. crack li lisans dosyasını ortam değişkenlerinden seçmem gerekiyor.. 

bunun gibi bişey olabülü belki? 

Dünyada "10" çeşit insan vardır; binary saymayı bilenler ve bilmeyenler..
Toplam Hit: 925 Toplam Mesaj: 5