Cafe Mobilya Ve Araç Gereçleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    recobaba
    recobaba's avatar
    Erkek

Kardeşime açacağım cafe için mobilya sandalye masa başta olmak üzere gereken her türlü eşyayı edinebileceğim yerler arıyorum bunun için tavsiye edebileceği yerler olan arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum.

Özellikle mobilya ve masa sandalye için izmir ve bursalı arkadaşların yardımlarını bekliyorum.

Saygılarımla.

Batılı ülkelere oranla top, ipne ve homoseksüel sayısı daha az bir milletiz o yüzden biz daha delikanlıyız:)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

2. el düşünürsen pm at temiz ama sıkıntısı yok 1-2 ay kullanıldı.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    recobaba
    recobaba's avatar
    Erkek

bu arada cafe demişken internet cafe den bahsetmiyorum...

smirnoff pm. attım.

Batılı ülkelere oranla top, ipne ve homoseksüel sayısı daha az bir milletiz o yüzden biz daha delikanlıyız:)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek

hocam kapatılan cafenin eşyaları birinde mevcut nargilesinden koltuğuna sandalyesine kadar ilgilenirsen adamla iletişime geçerim.

....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    recobaba
    recobaba's avatar
    Erkek

hocam, biz aslında 0 düşünüyoruz ama mobilya,masa ve sandalyeler bizim konseptimize uyarsa ve durumu iyiyse olabilirde, kaç adet olduğunu yazarsan ve foto koyma imkanın olursa çok iyi olur. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    recobaba
    recobaba's avatar
    Erkek

up...

Toplam Hit: 1779 Toplam Mesaj: 6